Nyheter om personlig økonomi, investeringsråd, forretningsforespørsler-Kiplinger


Nettmegler E-Trade fant i en kvartalsvis pulsjekk på investorer at omtrent halvparten ønsket at de hadde tatt et kurs i sparing for pensjon eller forståelse for markedene da de var yngre. De har gjennomgående mottatt høye karakterer fra både brukere og anmeldere. Det omfatter daglig tilgang til chatrooms, 5 til 10 aksjer overvåkningsliste, sanntidsvarsler (e-post, SMS og pushvarsler), tilgang til iPhone og Android App. Vårt lager av programvare for handel er omfattende. Ved å sjekke inn på aksjemarkedet hver dag og lese overskrifter, vil du utsette deg for økonomiske trender, tredjepartsanalyse og generelle investeringslingo. Se, dagshandel: Det er ikke lønnsvegger, dyre coachingtimer på siden, og ingen dyre kurs å selge deg.

Å jobbe hardt over tid krever en enorm mengde selvmotivasjon. For investorer som ønsker å utføre det blotte beinet, får Robinhood jobben bra. Vi tror virkelig at trenerne deres gir fantastisk innhold, og det er derfor vi inkluderte kurset deres på denne gjennomgangen av de beste kursene for aksjehandel. Kunnskapsbasen vil imidlertid hjelpe deg å holde ut gjennom tiden hvor du ikke vil tjene penger og til og med tape når du får mer erfaring fra det virkelige liv. For å finne de mest lønnsomme bransjene, tilbyr Winner's Edge Trading metoder for å sammenligne valutastyrke. De mest populære innleggene mine er oppført på siden for aksjeutdanning. Han dukker imidlertid opp nå og da og deler ofte sine handelsstrategier til tusenvis av sine handelsmenn.

En av mine personlige favoritter er Hvordan tjene penger på aksjer av William O’Neil (bildet under), grunnlegger av CANSLIM Trading.

En verdi på 199 dollar, dette intensive hvordan du handler kurs er GRATIS i en begrenset periode. Når det er sagt, føler vi at IU er best egnet for handelsmenn som allerede er kjent med det grunnleggende. Mer fra NerdWallet: Men 200 dollar er peanøtter i forhold til deres heftige skolepenger. Hva har vært din årlige avkastning de siste 5 årene? Dette er en vanlig unnskyldning - jeg mener grunn - til at jeg hører fra folk som er på gjerdet om å ta dagshandelskurs. Det inkluderer mange nyttige funksjoner og verktøy for å lære å investere. At de også har campus i Singapore og Toronto, bør gi en indikasjon på at de gjør noe riktig!

Det er mange nyhetsbrev og rådgivningstjenester for aksjemarkeder å velge mellom, men det som ser ut til å prestere best de siste 24 månedene er DENNE. Hvis det ikke er bevis på at han er lønnsom med sin strategi, så gjør den rette tingen og se et annet sted! Emnet er tekstbasert (les: )Selskapet tilbyr et live handelsrom og aksjeplukkertjeneste som fokuserer på børsnoterte aksjer og større volum. ETFsExchange Traded Fund (ETF) Et Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel der porteføljer kan være mer fleksible og diversifiserte over et bredt spekter av alle tilgjengelige aktivaklasser.

Ønsker deg en lykkelig læring! Akkurat som å miste handler kan påvirke tilliten din til å plassere handler. På samme måte viser de deg selv hvordan du kan handle aksjer med andeler for så lite som kr1. 11 ting å gjøre i 20-årene for å bli millionær innen 30 år. Hvis du er interessert i å tjene penger ved å investere i aksjer, og mer generelt investering og finans, vil disse kursene være nyttige. Det er her dagskurs kommer inn. Hvor er de vellykkede studentene? Det kan høres morsomt ut å tenke på at vinnende handler kan ta en avgift mentalt.

 • Siden 1999 har han handlet penny-aksjer og skammer seg aldri over å dele innsikt i sitt overdådige liv på sosiale medier (spesielt Instagram), og til og med noen mennesker ser at som en over-the-top markedsføringsstrategi er treningsprogrammene hans blant de mest populære for tiden.
 • Dette kurset vil ikke bare kaste en rekke begreper på deg og forvente at du skal memorere alt.
 • Hvis du tar en titt på noen av de beste handelsbøkene, for eksempel ‘Technical Analysis A-Z’, ‘Trading in the Zone’ og ‘Reminiscences of a Stock Operator’, vil du finne stort sett alt du trenger.
 • Vi håper du har hatt glede av CFIs gjennomgang av de tre beste aksjesimulatorene.
 • Uansett nivå på ferdighetene dine med pengestyringAsset ManagementAsset management er prosessen med å utvikle, drifte, vedlikeholde og selge eiendeler på en kostnadseffektiv måte.

Investors virksomhet daglig: Options Trading Course

Den største vanskeligheten jeg opplevde på læringsveien min var mangelen på kvalitetsmateriale der ute. Org publiserte et blogginnlegg med tittelen “Battle Of The Datafeeds. Beste dagers handelsplattformer i 2019, som et resultat kjøper, selger og holder den basert på daglige algoritmiske resultater for å maksimere investeringene. Når et selskap har sine aksjer notert på en børs, kan alle, inkludert deg og jeg, bruke en online meglerkonto for å handle aksjer. Det er så verdifullt å ha andre studenter akkurat som deg til å sammenligne notater, og lære og vokse.

Noen studenter handler for å slutte i jobbene sine fra 9 til 5, mens andre ønsker å supplere nåværende inntekt eller forberede seg til pensjon. Nettstedet ble opprinnelig grunnlagt av Kunal Desal som hevder å ha vært i denne bransjen siden 1999. Dessuten får hver av traineene en overvåket demo-handelskonto på deres dagshandel-programvare, og øver på sine handelsferdigheter under tilsyn av profesjonelle handelsmenn. Vi kan få tilgang til handelsrapporteringsdata fra hele verden og analysere dem. Du kan designe konkurranser eller skreddersydde investeringsscenarier med spesialiserte regler som spesifikke provisjonssatser, konkurransetidsrammer som er tilpasset løpetiden og varierte innledende kontantbeholdninger. William O’Neil er grunnleggeren av CANSLIM investering, Investors Business Daily, og har skrevet mange bøker om investering, med sitt mest berømte vesen, How to Make Money in Stocks: E * TRADEs nettbaserte handelsplattform, Power E * TRADE, er et flott miljø for enhver nybegynnte aksjehandler. Dette utvalget inkluderer noen av de mest solgte kursene som er tilgjengelige på nettet, og dekker alt fra praktiske tilnærminger for nybegynnere til valg av porteføljer for avanserte elever.

Nye kryptovalutaer kan bli generert daglig. Mange av studentene våre jobber på heltid når de begynner å handle, og de fleste handler markedene i bare to timer hver dag, slik at de kan kontrollere sine egne timeplaner. Jeg tar nå den utdannelsen og bruker den til dagshandel. Det er så mange måter å finne mer tid på. Faktisk er valgene opp over 330% sammenlignet med aksjemarkedets avkastning på 85% siden oppstarten. Du må ha et visst nivå av selvmotivasjon og disiplin for å sette en rutine og følge med studiene dine slik at du kan få mest mulig ut av dem. Med ditt online meglerkontooppsett er neste trinn å bare ta steget og plassere den første aksjehandelen (instruksjoner lenger ned!)

Online Trading Academy

Imidlertid er et av de mest involverte landene USA og for de av oss som bor i landet, er det bare normalt at vi forstår aksjemarkedet i Amerika. Og du vil ha gitt deg selv uavhengighet, selvtillit og trygghet du trenger for å ta dine egne investeringsbeslutninger. Som lærer fokuserer jeg sterkt på å lære elevene mine alt om disse metodene, fordi de er tidstestet og kan være effektive i både oksen og bjørnemarkedene.

TD Ameritrade og Fidelity er begge fremragende for å tilby unike, håndlagde kurs som inkluderer individuelle leksjoner og veikart for å lære om markedene. TradePro Academy opererer i en spesifikk nisje innen dagshandel. Ved å satse tungt mot først boligmarkedet og deretter senere finansielle aksjer, gjorde firmaet sitt drap. Dagskole av høy kvalitet bør inneholde følgende tre viktige elementer: Jeg kunne sannsynligvis ha unngått mange tap hvis jeg hadde hatt veiledning. Men jeg er ikke sikker på at jeg har tid og er ikke sikker på at jeg er villig til å bruke tusenvis av dollar. Ta den tiden du trenger!

Tim Sykes: The Turd Economist

Igjen var det overflatemateriale. Naturligvis er søk med Google-søk en annen fin måte å finne lærerikt materiale å lese. Det beste er at du kan ta om igjen de valgte kursene om og om igjen, så lenge du trenger kontinuerlig hjelp. Disse menneskene jobber for store finansinstitusjoner. Hvis du lærer det best personlig, tilbyr TD Ameritrade og Fidelity regelmessig arrangementer gjennom deres store grenettverk. Deltakerne er sikret en andel i overskuddet, de første 5 000 dollar som beholder og 80% av all fortjeneste etterpå. Kurs inkluderer også hvordan du kan lese indikatorer som Nivå 2, Tid og salg og Volum.

Simulatorer bruker populære analyseverktøy som økonomiske forhold som pris/inntjeningPrisinntjeningsgrad Prisinntektsgrad (P/E Ratio) er forholdet mellom selskapets aksjekurs og inntjening per aksje. Det refererer ganske enkelt til mengden aksjer som blir solgt eller kjøpt i løpet av en bestemt periode, som en handelsdag. Markedsordrer kjøper eller selger umiddelbart til dagens beste markedspris. I denne spesialiseringen lærer du de essensielle ferdighetene ved porteføljestyring og personlig investering, hvordan du kan møte forpliktelser, bestemme hvor du vil investere og hvor mye risiko du skal ta på deg.

Stemmen hans ringer fortsatt inn i ørene mine frem til nå hahaha. Det er derfor ikke en overraskelse at leksjonene deres er ganske bra lagt opp. Hvis du tar det et skritt videre, blir et kraftig handelsverktøy viktig. Ikke alle seminarer må betales for heller. Ja, selvfølgelig. Den vanligste strategien er å kjøpe og holde. Å flytte til de profesjonelle kursene i realtidshandel betyr bokstavelig talt å handle i sanntid - støttet av veiledning, tilgang til chatterom, praktiske leksjoner og verktøy.

 • Noe lukter fiskig i Florida Takk for at du leste dagens gjennomgang av Trade Reversal Hva er Trade Reversal?
 • Til slutt kan denne aksjesimulatoren være en utmerket plattform for å hjelpe deg med å bygge opp investeringsmusklene dine.
 • FORSIKTIG - Vær nøye med klasser og kurs som betalte abonnement.
 • Hovedvekten av kurset Finansiell ingeniør og risikostyring del I, allerede fulgt av mer enn 270 000 studenter, vil være på bruk av enkle stokastiske modeller for å prise derivater i ulike aktivaklasser, inkludert aksjer, rente, kreditt og pantelån verdipapirer.

Pristine Trading

Bare det å være kjent med aksjer og markedet er ikke nok. Mange næringsdrivende blir sugd til å prøve å bli en rik handelsmann, hovedsakelig fordi det er det de synes er sosialt akseptabelt eller "kult. "Hvis du spiller etter deres regler og når gevinstmålet, venter en finansiert handelskonto med en kjøpekraft på minst kr200 000. Hvis du kan finne forutsigbare mønstre i en aksjeytelse og kan dra nytte av dette, vil det tjene deg som en handelsmann. Alle - og jeg mener alle - kan finne mer tid til ting som betyr noe. Bachelor- og masterstudier i næringsliv og økonomi er tilgjengelige på mange høgskoler. Mens alle nettmeglere lar deg handle aksjer og opsjoner, er de forskjellige i andre omsettelige verdipapirer som aksjefond, obligasjoner og forex.

Dagshandel beveger seg vanligvis raskt. Et sterkt kunnskapsgrunnlag er utrolig viktig. De har forskjellige live chat-rom for dag og swing/futures trading. Hvis du tar dagskurs, vil du bli utsatt for flere handelsstiler enn du ellers ville vært. Med de rette ressursene og verktøyene som er riktig for deg, kan handelsskolen for den beste dagen variere.

Jeg har funnet Online Trading Academy som tilbyr et samfunn med musikkinstruksjoner, du kan dra dit interessen tar deg,. Fidelity har gjort en utmerket jobb med å integrere minikurs i appen sin, som også inkluderer quizer. Simulering kan også hjelpe deg med å oppfatte hvordan de større økonomiske Økonomiske samfunnsøkonomiske artiklene om økonomi er designet som selvstudieveiledninger for å lære økonomi i ditt eget tempo. Og som læreren din, er jeg der og handler sammen med deg og handler målbevisst med en liten konto. Kursinnhold: Etter hvert begynte jeg å gjøre å miste handelsdager til å vinne handelsdager. I motsetning til konkurrentkursene som er undervist i hotellrom, tilbyr Online Trading Academy et kollegialt miljø der nyutdannede kan komme tilbake for å gjenta opplæringen hver gang de ønsker et oppfriskningskurs… uten kostnad... Avansert online aksjehandel, ally tilbyr nå over 500 provisjonsfrie ETF-er, og ALLE nye kontoer får 90 dagers provisjonsfrie handler, opptil 500 dollar i verdi. for livet.

Møt Bedriftseieren

Del 1, som koster 5 000 dollar, innebærer enten et fem-dagers live-verksted, eller 10 tre-timers online økter. ”Enkelt sagt, per definisjon, hvis du kjøper, må noen andre selge; det er den sosiale delen. Hvis dette er noe du virkelig vil gjøre, bør du vurdere beløpet du vil bruke. Dessverre er det fortsatt bare noen få leverandører av kurskurs som kan bevise at de lykkes. Grunnleggende om automatisert handel, beslutningsprosesser er utelukkende basert på beregninger, noe som gjør handel mer effektiv. Bortsett fra prissvingninger basert på uvanlige hendelser, er pengehandel preget av tilbakevendende trender. Det viktigste elementet som handelsdagsskoler på dagens topp underviser er et solid fundament. I tillegg fokuserer Bear Bull Traders-programmet på å jobbe direkte med handelsmenn for å analysere individuelle handler i et åpent format, for å støtte og svare på spørsmål fra samfunnet.

Logg Inn

Enten du er en daglig investor eller et institusjonelt hedgefond som forvalter hundrevis av millioner av dollar i klientpenger, kan hvem som helst handle. Disse er designet for å hjelpe deg med å fordøye og integrere informasjonen du har studert. Den vil lære deg hvordan du kan bruke den beste praksis og teknikker for å ta bedre aksjevalg i henhold til dine egne mål og tidshorisont. Tjen ekstra penger, de fleste undersøkelser er verdt fem til 250 poeng, og medlemmene får i gjennomsnitt fire undersøkelser hver måned. Dessverre er dette alternativet ganske kostbart, ettersom du trenger å skille deg ut med hele 99 dollar per time trening. Jeg tror at å høre hva jeg har å si, om du bestemmer deg for å gå videre med disse menneskene eller ikke, i det minste vil gi deg et annet perspektiv før du bruker noen av dine hardt opptjente penger.

Bruker dagens stengepris på kr201. Disse grunnleggende kursene har allerede deltatt av titusenvis av studenter, og introduserer deg for regnearkmodeller, modelleringsteknikker og vanlige applikasjoner for investeringsanalyse, bedriftsvurdering, prognoser og mer. Når den elektroniske søknaden din er godkjent, ber din online megler deg om å oppgi bankinformasjonen din til et første innskudd. Begge selskapene eies og drives av samme person, Mr. I 2019/10 doblet jeg investeringene mine som ble sporet av Stockmarket etter finanskrisen i 2019. Programvaren kan brukes av alle fra nybegynnere til profesjonelle, og den tilbyr en rekke alternativer for hver handelsmannsstil.

Jason Bond Picks - Penny Stock Trading

Begrensningsordrer hjelper handelsmenn med å unngå å betale for mye for en aksje. Målet er at ved å ta disse klassene, kan du lære det grunnleggende og være bedre forberedt på å satse på en karriere innen handel. Desai er involvert i aksjemarkedet siden begynnelsen av 2019-tallet, og har sett førstehåndseffektene av både oksen og bjørnemarkedene. Den første, og viktigste, er et brukervennlig nettsted og samlet handelsopplevelse. Investorer pleier å bruke markedsordrer når de raskt vil kjøpe eller selge en posisjon.

 • Kurset kommer med fem timers video, fire artikler, ni ressurser, og full tilgang til levetid.
 • For eksempel betyr "GTC" for utløp "good-till-cancelled".
 • Vil du finne varebeholdninger, men på den enkleste måten mulig?
 • Tre av fire aksjer, uavhengig av hvor "gode", vil til slutt følge trenden i det totale markedet.

Tips For Suksess

95 5 Stars Fidelity Stor utdanning og forskning kr0 kr4. Forstå mønsterdagens handelsregel, hvis du for eksempel kjøpte 1000 aksjer av ABC-aksjen på mandag for $ 10.000, må du ha $ 10.000 i kontanter tilgjengelig på kontoen din for å betale for handelen på oppgjørsdagen. Selvfølgelig må du fremdeles sette inn arbeidet. For ikke å nevne at "hvem som helst kan bli en dagshandler, øyeblikkelig. "

Komplett dagskurs fra Udemy

Jeg ba om handelsresultat eller uttalelser fra selskapet eller noen som jobber i selskapet for å bekrefte at metodene deres fungerer. Årsaken er ganske enkel: Du vil også være bedre forberedt på å håndtere skift i markedet med flere handelsverktøy i repertoaret ditt. Lær hvilken jobb som passer for deg: Etter å ha startet sin reise som handelsgulv i 1977, skiftet Online Trading Academy raskt oppmerksomheten til å tilby kvalitet over disk og dagskurs, workshops, online kurs og gratis handelsressurser.

Nybegynnere som tar sine første skritt mot å lære det grunnleggende om aksjehandel, bør ha tilgang til flere kilder til utdanning av høy kvalitet. Topp 15 apper for handel med mobiltelefoner, her er en video jeg la ut på YouTube-kanalen min om hvordan jeg kan finne de beste krone aksjemeglerne. En evigvarende meglingskonto, slik at du alltid kan teste ut nye handelsstrategier uten risiko. De varierer i omtrent alle tiltak fra kommisjonsstruktur, til minimum åpningsbalanse, til ekstra avgifter for kundeservice og for å få uttalelser sendt.

Men visste du at de har et innebygd treningsprogram også? Hvis du har en mentor som du kan stole på, kan læringskurven din kuttes dramatisk. Du bør ikke gjøre noen radikale endringer i porteføljen din basert på noe du har lest eller sett på et online kurs som dette; målet er å bli mer komfortable med markedene generelt. Opplæringen er tilgjengelig enten gjennom deres TI University Class eller 1-til-1-trening. Men mitt fokus er på anvendelige, virkelige tilnærminger til handel. Det virker rart, men faktisk trenger de mye penger for å kapitalisere effektivt på små prisbevegelser. Er du interessert i å supplere podcast-episoder på den gammeldagse måten? Følgende skoler med dagshandel utmerker seg i deres individuelle spesialiteter.

John Paulson

Jeg kan se hvordan handel ikke er for alle, og det tar tøft å spille markedene. Våre meninger er våre egne. Denne simulatoren er bemerkelsesverdig på grunn av dens egnethet for klasserommet. 90 legitime arbeid hjemmefra for 2019, som prosjektleder planlegger du prosjektets tidslinjer, administrerer ressurser, koordinerer teamplaner og sikrer vellykket gjennomføring av milepæler. Ved å kjøpe en ETF eller et aksjefond er din portefølje bedre diversifisert enn å bare eie aksjer på en eller to aksjer; Dermed tar du mindre risiko generelt. Til slutt er den beste trinnvise guiden for handel som fordeler blant de mest nyttige nettkursene for investering og handel med aksjer du kan ta med deg hjemme. Du kommer raskt til å innse at det ikke er noen virkelige skoler for handel. Du kjøper mange års erfaring her.

Vanlige Misoppfatninger Om Klasser For Dagshandel

I dette tilfellet oppveier det å ha aksjene i selskapet de små prissvingningene som kan komme med å gjøre en markedsordre. Faktisk, med statistikk som bekrefter at 90% av næringsdrivende mislykkes, er det bedre å investere i kunnskap først. Dette er akkurat nok til at du kan betale kabelregningen, mate deg selv og kanskje ta en drosje eller to.

Du trenger ikke engang å sitte i et klasserom og lære, men rett i ditt eget hjem! Dagskursene våre lærer deg disse metodene som hjelper deg å forberede deg til å møte markedet hver dag. Folk som registrerer seg gratis, kan ta korte spørrekonkurranser og tjene studiepoeng for å motta et 60-dagers abonnement på Morningstars premium nettstedfunksjoner. Disse tingene er uansett nødvendige for å bli en suksessfull dagshandler - så du kan like gjerne begynne å jobbe med disse handelsmannsvanene nå! Investering og handel med aksjer spiller en viktig rolle i forretningsverdenen i disse dager. Med en unik undervisningstil vil du lære så mye av følgende høyt rangerte kurs.

 • WarriorTrading-kuponger er alltid lett tilgjengelige.
 • Bekreft dine dommer før du går inn.
 • Sørg for å sjekke meglingene som tilbyr ting som kr600 for å åpne en konto, eller 90 dager provisjonsfri handel.
 • Slik informasjon er tilgjengelig fra online aksjehandel, opsjonshandel eller futures trading kurs, så vel som fra lærebøker - ofte for liten eller ingen kostnad.
 • Nathan tjente mer enn kr1.000.000 i år mens han streamet porteføljen sin live med abonnenter.

Finansierte handelsmenn: Vi vil gi deg millioner til å handle!

Du vil sannsynligvis ønske å høre minst en kort grunning om hvordan du bruker utstyret og lytte til noen få tips om hvordan du puster under vann før du tok spranget. For det andre investerer du ikke dine egne penger, så du har ingenting i fare, bortsett fra jobben din og tiden din. Dette nivået kan være alt du trenger. Ved slutten av dette kurset vil du ha et sterkt fundament i analysen og verdsettelsen av aksjer. Hvis du ikke vet hvordan du starter, ikke bekymre deg: Selv om dette vil lede deg gjennom fordelene, vil det også gjøre deg oppmerksom på ting du må vurdere før du kjøper aksjer. Studentene vil lære hva en dagshandelsplan er, hvordan lage en, når de skal komme inn og ut av en dagshandel, hvordan skanne etter spesifikke dagfag, hvordan analysere hull, hvilke tidsrammer de skal bruke og mye mer. Læreplanen består av fire moduler:

Lær Hvordan Handle Aksjer

E-Trade sitt innholdsbibliotek inkluderer artikler fra Morningstar og Pro Market Advisors, fordelt på nivå og emne. Når du dekker informasjon om nybegynnere og mellomleddnivå for å bli en vellykket og gjennomgående lønnsom handelsmann, vil den gi deg triks, teknikker og synspunkter på aksjemarkedet i tillegg til kursmaterialet. Å få tid til å bli en dagshandler krever at du tar deg tid til å studere. Generelt fokuserer tjenesten på tre ting (1) OTC-handel (2) Swing-handel, og (3) Momentum-trading. Hvis du finner ut at handel ikke er det rette for deg, tapte du ikke bærekraftige penger.

Kurset er for tiden kr2.997 og inkluderer all online tilgang, tre måneder med en-til-en-veiledning, ukentlige webinarer og live trading klasser, pluss videooppsummeringer. Det er alltid en hvorfor og hvordan. Du kan til og med få en mentor som vil vokte over deg. Forskningen vår har funnet seks forskjellige meglerhus som tilbyr simulert handel. Hos PFA lærer vi deg et helt regelbasert system i våre daghandelsklasser, og enda viktigere hvordan du lager din egen plan.

10 Gode Måter å Lære Aksjehandel Som Nybegynner

Dette er en online-basert klasse med mye innhold ment å bidra til å bygge din selvtillit. Du vil få ett års tilgang til chatterommet deres, handelssimulator i sanntid, veiledning i liten gruppe seks ganger per uke og deres masterclass-kurs. De blir introdusert i handelsaksjer, forex eller opsjoner under veiledning av profesjonelle handelsmenn. Historie gjentar seg alltid i aksjemarkedet. Ikke kast bort dine hardt opptjente penger på denne skolen. Det er ikke gratis (og hvis det var det, ville du stole på det?) Du kan spare meg for mye tid, og jeg tror vi alle kan tjene litt penger selv om dette er mer en hobby for meg nå.

En av de mest lønnsomme og populære yrkene i vår tid knyttet til å tjene penger på verdensmarkedene er handelsmannens yrke. Aksjehandel innebærer visse regler. ”De vil at du skal være sulten og tjene bonusen din, fordi hvis du tjener penger, betyr det at du har tjent penger til dem. Hvis du tenker på å åpne en meglerkonto, er stedet å starte med dette nettstedet som kontinuerlig vurderer tjenestene, avgiftene og spesialtilbudene til de 20 beste firmaene. Du betaler undervisning for å investere i fremtiden. Imidlertid er de tre som er undersøkt nedenfor, i det minste “blant de beste”. Mer nylig, i mai 2019, ble Uber (UBER) offentlig, og noterte sine aksjer på NYSE.