3 Beste Bærbare Datamaskiner For Dagshandel I 2019


Ikke glem at de fleste mobiltelefoner nå kan fungere som personlige WiFi-hotspots, og gir stabil og sikker Internett-tilgang hvor som helst leverandøren eller tilknyttede selskaper har service. For å sette siste hånd på denne konstruksjonen, foreslår vi at du utstyrer den med en ultra-stille 550W gullklassifisert strømforsyning og installerer den i det fantastiske aluminiums- og glassunderstellet som vist ovenfor. RAM er ekstremt viktig for din datamaskin. Så hva er problemet?

Programvaren for dagshandel vil starte handel da den samsvarer med de definerte kriteriene, og vil sende ordrer til de to børsene (kjøp til lavere priser og selg til høyere pris). Du vil også finne mange gode programvarealternativer for skalping, med mange anmeldelser på programvareforum. Alle funksjoner som tilsvarer god ytelse for datamaskinen din. Hvis du synes denne artikkelen var nyttig og ønsker mer lik denne, kan du klikke på delingsknappen og gi oss tilbakemelding nedenfor. Det er meningsløst å kjøpe en gammel skole harddisk som den primære stasjonen. Dagens handel er elektronisk, så dagens handelsmenn får tilgang til finansmarkedene via internett.

 • 16 GB DDR4 RAM vil gi deg rundt kr100 på nedre ende modeller og nærmere kr200 på høyere ende modeller.
 • Det koster ikke mye å oppgradere mengden RAM datamaskinen din.
 • Jeg har bare vant til å ha flere skjermer før jeg visste hva jeg gjorde, og nå sitter jeg fast med dem, men enklere er alltid bedre.
 • Du vil se hvor enkelt det er å spare opptil 50% på å kjøpe en handelsdatamaskin bare ved å ta det riktige valget når du velger maskinvare og programvare uten å måtte gi opp kvalitet og ytelse.

Du kan bruke programvare til å måle temperaturen på maskinvarekomponentene i din handelsstasjon. Samsung hevder at Galaxy Book S 42 watt-timers batteri er i stand til opptil 23 timer videoavspilling, under standardinnstillinger og justeringer til lydvolum og lysstyrke på skjermen. De nyeste modellene er kjent for sine databehandlingsaspekter, og har rundt 3.466 når det gjelder behandlingshastighet. 50 måter å tjene penger på, avhengig av hvor du bor, kan det være en ganske sterk etterspørsel etter denne typen ting. Du trenger en handelsdatamaskin på eBay som pakker spesifikke funksjoner som er skreddersydd for å matche dine individuelle behov. 860 watt er tilstrekkelig for dette systemet og litt utvidelse, og jeg har god erfaring med Corsair. Du trenger bare å sørge for at det er et tomt PCI-e 16x skjermkortspor. Det er en veldig personlig avgjørelse å bruke skjermene til din daglige handelsstasjon for å sette opp dine foretrukne diagrammer, og hver handelsmann vil ha sitt eget oppsett som vil passe perfekt til deres individuelle handelsstil.

 • Jeg får ikke mange spørsmål om dette, men det er faktisk veldig viktig.
 • Et annet stort sett med strategier som ofte implementeres gjennom programvare for dagshandel.

Ta Hjem Poeng

Akkurat som jeg foretrekker å bygge mine egne indikatorer og gjøre min egen analyse av markeder, liker jeg å bygge mine egne datamaskiner. Det er generelt best å gå for en lys mus, slik at du raskt kan bevege deg over en skjerm. En ting jeg vil påpeke er at når du har lest artikkelen kan du teste ut din nåværende systemhastighet ved å bruke en Trading Simulator. Dette er en hvit boks. Når det gjelder lagring, vil de fleste datamaskiner ha 500 GB, noe som burde være mer enn nok. Funksjoner - Daghandlere er avhengige av kortsiktige prisbevegelser for å få et overskudd. Hun sier at handel har gitt henne muligheten til å glede seg over livet uten å være bundet til en heltids bedriftsdagsjobb.

God åpenhet, men veldig lite sentralisert handel. Å kjøre bilen din som en byblokk gir like mye mening som å gå til California fra New York. Jeg kjenner også datamaskiner som hjelper handelsmenn som vil ha en avansert datamaskin med spesifikke oppsett. Realiteten er at det å ha mer enn to skjermer sannsynligvis er overdreven og rett og slett ikke passer til vår stil. For å følge med trenger du en supersnell Intel-prosessor, en solid state-harddisk, 16 til 32 GB minne og et grafikkort med diskret prosessering.

Nedenfor har jeg gitt de minste anbefalte spesifikasjonene for daghandlere, så vel som de ideelle eller foretrukne spesifikasjoner: Hva kan du klare deg uten? Senere, avhengig av dine behov, kan du alltid legge til en ekstra bærbar PC, en skjerm eller finne en annen måte å forbedre handelsutstyret ditt. Dagshandel er en tidsbundet handelsaktivitet der kjøp eller salg av stillinger tas og lukkes på samme handelsdag med sikte på å oppnå fortjeneste i mindre prisforskjeller på store ordrevolumer ved hyppig kjøp og salg, vanligvis på gearing. Hvor mye RAM du trenger i en kraftig datamaskin snakkes det ofte på nettet. Jeg vil også oppgi mine egne personlige maskinvarespesifikasjoner for sammenligning. Hvordan tjene ekstra penger: 23 enkle måter, hver gjennomgang bør ta 20 minutter, og du må fullføre et sett med oppgaver mens du er på appen eller nettstedet. På det tidspunktet kan du endre det eller kjøpe det som det er. Les om de 5 største misforståelsene når det gjelder handel med datamaskiner.

Pass på handel med en underdrevet bærbar datamaskin.

Du Er Her

Kommandosenteret ditt for dagshandel bør behandles med mest respekt og gjennomtenkt. Når alt er sagt og gjort, er nøkkelelementene datamaskinen, skjermen og stolen. Før du kjøper, må du alltid sjekke om handelsprogramvarevurderingen først. 37 vilkår for aksjehandel hver handelsmann trenger å vite, det handler om å forbedre systemet ditt. Det er verdt å huske på at valget av megler kan begrense verktøyene som er tilgjengelige for deg. Hvis du trenger ekstra lagring, er det vanlig å legge til en andre harddisk til systemet, for eksempel en 1 TB Western Digital. 33 legitime jobber der du kan tjene over kr 50 000 som jobber hjemmefra. Vår hovedhandler og grunnlegger av The Lincoln List tok nylig en tur til Alaska og ville komme inn den første halve timen før vi likte villmarken i Alaska. Du trenger ikke nødvendigvis å kjøpe fra dem, men du kan få mest mulig ut av innholdet. Næringsdrivende som handler internasjonale verdipapirer med internasjonale meglere og programvare, bør vurdere å bekrefte dette for det spesifikke markedet.

Diversifier Og Vekt Din Ira

Det skal være en god verdi for prisen du betaler. Men det må passe til dine individuelle behov og budsjett. Men uansett om du leter etter den beste handelsprogramvaren for Mac eller Windows, kan du sjekke anmeldelser for å sikre at de tekniske verktøyene, datafeedene, porteføljesporere, backtestingfunksjonene og andre funksjoner du trenger ikke kommer til å være kompatible. Vi anbefaler at du kjøper en datamaskin med et vanlig ATX-hovedkort, MicroATX-kortene fjerner for mange brettspor og andre funksjoner.

Programvare for cryptocurrency - Du kan velge mellom robot, prediksjonsprogramvare, eller du kan finne mange manuelle alternativer. Denne datamaskinen ble bygget/optimalisert i oktober 2019 og er kuratert med de beste og rimeligere delene som jeg har kuratert for deg. Jeg bruker Diamond USB til HDMI-adaptere. Klar til å komme i gang? De fleste av de billigere likner to armer og er i stand til å håndtere opptil 6 skjermer. Bare noe å tenke på. 250 GB eller 500 GB Samsung 970 EVO Plus. I løpet av en storm trenger det bare kraften til å gå ut et lite sekund, og du vil miste det du aktivt kjørte på datamaskinen din.

Vel, dette er ikke et arkitekturdokument for å bygge neste datasenter; Du vil imidlertid få alt det grunnleggende for hvilket utstyr du trenger for å komme i gang med dagshandel. Jeg kjører hoveddatamaskinen min 24 × 7. I dag krever ikke en prosess så komplisert som aksjehandel eller til og med profesjonell dagshandel ikke sofistikert maskinvare. 23 GHz prosessorkraft og 8 GB RAM!

Ikke Skimp På Et Stativ

Du vil bare begynne å finne problemer med lagring hvis du lagrer mange videoopptak eller bilder med høy oppløsning også på datamaskinen din. Gitt denne representasjonen er all informasjon og materiale levert av TheLincolnList kun til utdannelsesmessige formål og bør ikke betraktes som spesifikke investeringsråd. Ytterligere piksler gir høyere klarhetsnivå og lar deg få plass til flere vinduer på en enkelt skjerm. Her er noen tips: I så fall, sjekk om disse vil bli inkludert som standard. Hver handelsmann gruer seg til at datamaskinen hans krasjer mens han handler. JSE-programvare - regnes som en av de beste programvarene for fremtidsdagshandel som er tilgjengelig.

35 på Nasdaq (en differensial på kr0. )Alle resultatene kan variere. Jeg har alltid likt RealTick best for aksjer.

Lar deg ta vare på armene og skuldrene.

Trading Datamaskin Sammenligning (pre-build Vs. Selvsamling)

Consors-programvare - Denne tyske programvaren tilbyr noen av de beste handelssimuleringsprogramvarene gratis. Med en fantastisk byggekvalitet, ultra-rask prosessorkraft og en krystallklar Retina-skjerm, finner den nye 2019 Apple MacBook Pro sin plass på ønskelisten til nesten enhver dagshandler. Men før du tapper ut pengene dine, er dette hva du bør vite for å ta en informert beslutning. Hype eller nødvendighet? Oppsummert, hvis du ønsker å kjøpe en handelsdag for en dag, bør du vurdere disse 5 viktige funksjonene:

Næringsdrivende bør bruke prosessorer med minst en CPU-referansepoäng på 7 500 - selv om en score på 10 000+ er å foretrekke for aktive handelsmenn. (20 eller over) som prisforskjell - i. Hvis du ser på et utvalg av stativer på nettet, vil du snart se at du har muligheten til å ha et veggmontert stativ eller et "gjennom pulten" montert stativ.

Hodebunnmassasje

Det er andre ting du bør vurdere også hvis du vil sikre at du har alt som trengs for vellykket dagshandel. Tenk på det som veisystemet som forbinder alle datamaskinens komponenter. Dette er ditt levebrød akkurat her. En UPS vil også gi beskyttelse mot spenningsspenninger som kan skade din handelsdatamaskin. Kartleggingsprogramvare - Disse vil hjelpe deg med å tyde markedsforholdene, så se etter programvare som holder diagrammer deres brukervennlige, eller til og med tilbyr tilpassingsmuligheter. Før du begynner å handle for dagen, må du vite prisene på aksjene, futures og/eller valutaene du vil handle.

Det finnes et bredt utvalg av alternativer - fra kr1500 til mer enn kr10.000, og å velge hva som er det beste valget avhenger betydelig av de opprinnelige målene og fremtidsplanene dine. Noen programmer er kompatible med visse meglerhus. 6 ″ 169MB USB-skjermer. Forextrading-guide.com, jeg er klar over at standardrådene er at du vil miste skjorten din ved å prøve å konkurrere med algoritmiske firmaer og HFT-firmaer. Dette virker som en no-brainer - Microsoft Windows. Dette gjør at daghandlere kan overvåke markedsdata via flere diagrammer samtidig - og fjerne behovet for å veksle gjennom forskjellige applikasjonsvinduer. Det å tjene på ekstremt raske trekk til tider er det som gjør dagshandel. Du streamer ikke 4K YouTube-videoer på 5 soverom, du bare streamer diagrammer og blinkende tall, men det anbefales på det sterkeste å få den raskeste og mest pålitelige forbindelsen du kan.

De beste kontorstolene i dette området har rygger som samsvarer med ryggraden. Hvis dette ikke er tilfelle, er du enten for høy eller for kort til å bruke den stolen. Mens netthinnevisningen på MacBook Pro har en bedre reproduksjonskvalitet, er det en glatt opplevelse å analysere diagrammer på Galaxy Book S. Du kan doble minnet til 32 GB for mindre enn et par hundre dollar.

Dag Trading Computer Setup Processors (cpu)

Når du handler etter en aksjehandel, trenger du en enhet som leverer utover surfing- og aksjeplukkingsbehovene dine. Hvis du vil ha handelsprogramvaren, chatterommene og nettleservinduene åpne, må du velge høyere RAM. Selv et lite hastighetsøkning kan spare deg for verdifull tid som du kan bruke på å finne handelsstrategier, i stedet for å vente på at en backtest skal bli ferdig. Be om en prøveversjon og vurder den grundig i den innledende fasen.

Jeg er sikker på at disse tipsene vil hjelpe deg å investere i en bedre datamaskin for å hjelpe din handel med å bli enda mer vellykket. Med mindre en næringsdrivende kjører svært komplekse algoritmer for dagshandel som krever avanserte datamaskiner, anbefales det å følge et nettbasert programvaretilbud. Hva er oppsettet mitt? Garantien for hele datamaskinen kan sette deg i ro i motsetning til risikoen for å montere den på egen hånd. Dette stativet er typisk for alternativet med flere montering som gir mulighet for utvidelse når du vokser som handelsmann. Programvare bør holdes på et minimum ved å handle datamaskiner. Problemet er ikke at du ikke kan koble til flere skjermer, det handler mer om kapasiteten til grafikkortet ditt og om det vil være i stand til å håndtere dem alle.

Dessverre går internettforbindelser noen ganger ned. Det er sunn konkurranse, så hvis du ser på hvor du kan kjøpe den beste handelsprogramvaren for øreaksjer, vil en rask Google svare på alle dine bønner i overflod. MacBook Pro 2019 er utstyrt med den siste generasjonen Intel Core-prosessorer med Turbo Boost-hastigheter på opptil 5. Disse stasjonene er utrolig raske, kundene våre har vært veldig fornøyde med dem. Målet ditt med dagshandel er å tjene mye penger på kort tid, men dette betyr ikke at du må kaste pengene dine ut av vinduet basert på den forventningen.

 • Men samtidig ikke blåse i budsjettet ditt og legge til skjermer hvis du skal bruke dem til å surfe på nettet eller se Netflix.
 • Det er noen grunner til at stasjonære maskiner fungerer bedre.
 • Det er bedre å være trygg enn å beklage.
 • For at en aksjehandler skal oppnå topp ytelse, trenger den minimum 8 GB RAM for å unngå frysing eller svake hastigheter.

Debbie Haag

Multikjerneprosessorer har derimot flere kjerner. God balansert helhetlig løsning som passer ditt samlede budsjett Selv om det føles riktig å investere 1 800 dollar i en handelsdatamaskin slik at du kan tjene så mye penger i finansmarkedene som mulig, hvis budsjettet og handlekapitalen er for lav, kan du ikke investere det penger. Bortsett fra å velge riktig programvare, er det veldig viktig å teste de identifiserte strategiene på historiske data (diskontere meglerkostnadene), vurdere det realistiske gevinstpotensialet og virkningen av dagshandelsprogramvarekostnadene og bare deretter gå for et abonnement. Og med kapasitet kan du ikke gå galt med 16 GB. En dagshandler må vite prisene på aksjer, futures eller valutaer som han/hun vil handle.

Notatboka er bygd med lette og holdbare materialer, med hele pakken som veier under 1 kg og måler bare 11. Det er nesten tre hele arbeidsdager! Den mest effektive forbindelsen med høyeste hastighet er Verizons FIOS; Dette er imidlertid ikke tilgjengelig for mange ennå. Du bør imidlertid ikke handle på en bærbar PC hele tiden. Dette betyr å kjøpe en skjerm som har 120 Hz. Men turboladede datamaskiner skaper mer varme. Og så kommer det viktigste kostnadselementet. Hvilke metoder bør du vurdere?

Du vil sørge for å få en større mengde RAM. For å unngå dette problemet må du ha en Intel i7-prosessor installert. Det er også en god idé å holde lysstyrken lav for å bevare øynene dine. Det lar handelsmenn se seks eller flere diagrammer samtidig - mens de fremdeles har plass til nettlesere, streaming nyheter og live handelsrom. Programvare for dagshandel utgjør et dataprogram, vanligvis levert av meglerfirmaer, for å hjelpe kunder med å utføre daghandelsaktiviteter på en effektiv og betimelig måte. Husk at disse gutta er millionærdagshandlere som har lyktes mot alle odds i den ultra-konkurrerende, hundespis-hunden verdenen på aksjemarkedet på Wall Street. Se potensialet, 27 om dagen, flere eksklusiver, analyse og statister. Hvordan blir jeg med i panelet? Nettstedet fungerer på et poengsystem som mange andre nettsteder. Noen ganger synes vi handel er stressende.

Verktøy

Dette kan være et stressende og distraherende problem. Hvis datamaskinen din blir gjort inaktiv av et virus, vil du ikke kunne handle. Jeg handler, driver et chatterom og skriver blogger/legger ut på sosiale medier. Anerkjente meglere skal ikke belaste deg for installasjonsprivilegiet. Meglere som er NBBO-deltakere er pålagt å utføre klientfagene til det beste tilgjengelige bud- og anbudsprisen, og sikre priskonkurranse.

Det viktigste her er å bruke ressursene til maksimal kapasitet. I utgangspunktet skal du se på en 90 graders vinkel for hvert av leddene når du holder deg på hoftene og beveger deg deretter på knærne og anklene. For Falcon Trading Computers for de beste handelsdatamaskinene. Ekstra plass gjør det også mulig for oss å legge til høydrevne vifter for å tvinge varm luft ut.

Merke

Ikke alle meglere er skapt like, og noen imøtekommer daghandlere mer enn andre. Du må spesifisere om du vil ha data for børsen NYSE eller NASDAQ, for eksempel hvis du vil se nivå II-data. Det er noen grunner til at stasjonære maskiner fungerer bedre. Ulike programvare er designet for forskjellige typer handelsmenn. For det vil diktere hvilken "Chipset" du får på hovedkortet. Hvis du aldri har satt sammen en datamaskin, kan du være trygg: Gutter, jeg tjente penger nesten hver dag! Jeg lar deg bestemme.

Denne datamaskinen med flere skjermer inkluderer 8 skjermer for denne LAVE prisen! Vurder minst en Pentium 4 med minst 40 GB harddisk og 1 GB RAM. Klikk her for mer informasjon om hvordan du skal handle. Det hele blir drevet av en Corsair AX860i strømforsyning. Hvis du for eksempel kan plassere 4 diagrammer på hver skjerm og du liker å se 8 diagrammer i løpet av handelstiden, kan du få 2 skjermer. Du vil ha et Nvidia-grafikkort som har minst 4 GB eget minne. Harddisker er hvor datamaskinens data er lagret. Siden vi også hadde noen forhåndskonfigurerte PC-er med komponenter av lav kvalitet fra selskapene nevnt over, opprettet jeg to konfigurasjoner med komponenter av lavere kvalitet.

10 per aksje for megling og provisjon; du tar sikte på å se etter prisforskjeller mellom de to markedene utover det beløpet. G5400 Memory 16GB (G. )SSD-er er mye raskere enn harddisker og vil kutte lastetidene dine til praktisk talt ingenting. Jeg foretrekker å vippe venstre og høyre skjerm inn mot sentrum, så jeg er omringet skjermene mine. Men det er et par faktorer som de fleste gode stoler kan gi. Akkurat som alle har sin egen handelsstil, vet du bedre enn noen andre hvordan du kan sette deg selv rolig slik at du kan konsentrere deg om handel eller investering.

 • Det var ikke noe LAN og ingen WLAN i studenthjemmet.
 • Hva er den beste datamaskinen for dagshandel?
 • Vi er nøye med å levere deg raskest mulig datamaskin som er innenfor sikre driftsparametere til CPU.

Oppsetning Av Dagens Trading Computer

Når du velger programvaren din, trenger du noe som fungerer sømløst med din stasjonære eller bærbare datamaskin. Penny aksjemeglere uten minimumsinnskudd 2019, disse meglerne kan hjelpe med å jevne ut læringskurven:. Kirk har investert og handlet i over 20 år. En omfattende analyseprogramvare vil gi deg alle de analytiske funksjonene du trenger i en brukervennlig bunt.

Du SPARER kr629. Du må ha en kraftig flerkjernet CPU for å håndtere backtests og mye RAM. 10 regler som vellykkede daghandlere ikke vil at du skal vite. Fordelen med tredjepartsprogrammer er at de tillater den næringsdrivende å handle gjennom forskjellige meglere og samtidig beholde det samme grensesnittet. Selv om funksjonene om bord er viktige og også er de enkleste å sjekke av på en liste, er arten av samtrafikkene viktigst.

Du kan velge bare avanserte komponenter med maksimal effekt, og det vil fortsatt være billigere. Den har også mange funksjoner. Haha… gi meg en pause! Du kan få gode rabatter på nettet. Se etter et kort med dedikert GPU på 2 GB +. Jeg prøver å holde det enkelt, men systemet mitt har vokst med årene. Strategier, spesielt er det lett å forstå og lære. Hvis du konfigurerer det selv, er du helt fleksibel. Hvis du konfigurerer skjermen riktig, vil du ikke ha noen problemer i fremtiden.

Typer Programvare

Alle er opptatt med å navigere på Internett eller svare på e-postmeldinger. Ikke gamble på binære opsjoner, binære opsjoner er ikke annet enn å satse på økonomiske eiendeler, omtrent som du vil satse på utfallet av et sportsspill. Mulighetene for å handle forex hedged grid system, videre er antall nivåer ikke begrenset. Så nå som du vet hvordan du setter opp din egen dagstasjon som lar deg prestere med et maksimalt potensial, hva er det neste? Prosessoren er i utgangspunktet hjernen på din handelsdatamaskin. I en perfekt verden påvirkes ikke PC-er av datavirus, skadet av hackere eller stekt av uventede bølger i elektrisk kraft.

Her skjer hvor handelen skjer. Du leter etter arbitrage-muligheter, og det er en programvare for dagshandel tilgjengelig for den. Med maksimal hastighet og kraft i tankene, bør de fleste handelsmenn handle fra et skrivebord på heltid - utenom når de reiser. Tjenesteavbrudd forekommer av og til. Det må være en grunn til at de er avhengige av ASUS bærbare datamaskiner og ASUS-skjermer i sin aksjehandel. Datateknologi endres raskt, hvis du leser en annen artikkel skrevet for et år siden (eller lenger), er informasjonen utdatert. Vi selger handelscomputere med komponentene oppført under 100% plug and play - klar til bruk. Det er mange flotte YouTube-videoer som forklarer hvordan du kan montere et eget handelsbord eller vanlig datamaskin.

Husk at i tillegg til å være en dagshandler på heltid, kjører jeg også chatterom og handelskurs. SSD-harddisker SSD er topp moderne. (Cheesy, men hvem bryr seg :)

Andre Instrumenter Og Markeder

Noen ganger må du ha flere vinduer åpne samtidig, mens du streamer en stor mengde sanntidsdata, alt mens du utfører lynraske handler der hvert sekund (eller mindre) teller. Forresten, anbefaler vi også Windows 10 Pro for dette systemet, på grunn av dets forbedrede sikkerhets- og nettverksfunksjoner. Å ikke ha nok RAM vil bokstavelig talt ødelegge datamaskinen din. Når det gjelder å sette opp en datamaskin med flere skjermer, kan du bli så kompleks som du vil. ASUS VivoBook F510 er utstyrt med en 8. generasjons Intel Core i5-8250U prosessor som gir nok strøm til daglige handelsjobber som surfing, markedsanalyse og kartlegging. Du kan velge å enten kjøpe eller bygge et handelssystem fra bunnen av. Mange begynnende handelsmenn kunne ha gjort mye bedre hvis de hadde en bedre forståelse av alle alternativene. Den beste CPUen for dagshandel er den som har minst 4-6 kjerner.

Hvis du ønsker å maksimere plass, er det veggmonterte alternativet perfekt fornuft. CPU-en jeg har valgt kjører på 3. 10 online jobber for studenter som du kan bli en karriere eller en bedrift hjemmefra. Deretter installerte jeg de to monitorene og alle tilhørende drivere, sammen med en USB-forlengelsespinne.