12 Legitime Arbeid-fra-hjem-jobber Etter Næring


For tiden er det et bredt spekter av jobber tilgjengelige, for eksempel Full Stack Software Engineer og Direct Product Management. Mange er stedsbaserte, men det er mye arbeid hjemme muligheter der også. Det er gratis å være med, og du kan by på opptil 30 prosjekter hver måned i tillegg til å motta invitasjoner til intervju for andre stillingsforslag. Det hjelper hvis du også liker vin. Lønnen er mye lavere, fra kr10 til kr15/time, men du kommer til å jobbe helt fra komforten av ditt eget hjem 40 timer i uken. En studie fra FlexJobs og Global Workplace Analytics antyder at arbeid fra hjemmearbeid var en økning på 115 prosent siden 2019. Spor 'n trade trading platforms, 95 for å handle aksjer, ETF-er og opsjoner. Mange telefonsentre gir vei for hjemmekontorarbeidere som er bemannet hver for seg på sitt eget sted. Siden de fleste jurybedrifter på nettet ikke trenger mange jurymedlemmer, kan du registrere deg for flere selskaper en bedre sjanse for å bli valgt til “jury duty”.

Bobby er en tidligere lærer i den offentlige skolen som begynte å administrere Facebook-kampanjer for lokale bedrifter som en spillejobb. Hvilken type jobb-hjemme-jobb leter du etter? Å være proff på nettarbeid starter med besluttsomhet. Stillinger er tilgjengelige innen bank og finans, ingeniørvirksomhet, spill, global markedsføring, biler, juridiske tjenester, biovitenskap, maskinell intelligens, testing og oversettelse og lokalisering. Noen ganger kan det være vanskelig å glede noen kunder. De er ikke vårt første valg når det gjelder jobb hjemmearbeid av denne grunn alene.

For artistene der ute er det å bli grafisk designer en fin måte å tjene penger på hobbyen din. Budsjettering og økonomi er marerittet for mange gründere; ikke rart utallige bedrifter leter etter måter å outsource disse komplekse oppgavene. Hvis du er flerspråklig, vokser arbeidsoppgaver fra hjemmet til oversettelser med store sprang. Den tekniske geek (og vi mener at på den mest bedårende måten) som ser ut til å være i stand til å fikse noe, vil elske denne jobben. Hvis du vil bli en ESL-veileder, kan Cambly være et godt alternativ. Vær en hjemmeagent som tilbyr kundebehandling, menneskelige ressurser og faktureringstjenester. Du må sjekke ut hele intervjuet i artikkelen Hvordan bli bokholder. BLS anslått 18 prosent vekst på dette feltet.

  • GMR tilbyr transkripsjonsarbeid, slik at du kan lage din egen timeplan og velge hvor mye du vil jobbe.
  • Klienter kan også bestille artikler direkte fra deg.

Transcriber/Transcriptionist

Appen er et teknologiselskapsbasert selskap i Australia. Hvis du liker å jobbe med andre og hjelpe dem med å nå sine mål, er dette hjemmearbeidet perfekt for deg. Nettledere kan ofte velge sine egne timer, noe som kan gi mye fleksibilitet. Mange store navnebedrifter bruker eksterne ansatte til kundeservice, noe som gjør det til en av de beste jobbene hjemmefra.

Forfattere av de beste forretningsbøkene og til og med selskaper trenger stemmeskuespillere for alle slags ting, fra lydbøker til treningsvideoer - hvis det høres morsomt ut, kan dette være det perfekte hjemmearbeidet for deg. Dessuten er det på tide å få de listelagende musklene i orden. Begrens rekkefølge, hvis det ikke er mye bevegelse med aksjen, er det mindre sannsynlig at en markedsordre vil variere dramatisk fra anbuds- eller salgsprisen, så det er ikke så mye bekymring. Dette er en annen bransje der det er uendelig mye arbeid for de med ønsket og riktig ferdighetssett. Falske stillingsannonser på legit jobbsjaktnettsteder.

Før du søker på noen av listene nedenfor, kan det være lurt å lese innlegget jeg skrev om datainnføringsjobber hjemmefra. Et annet godt valg for globalt arbeid fra hjemmesøkere. En sosial mediesjef hjelper klienter å følge med og vokse sine sosiale mediekontoer. Fortsatt er det så mange unike muligheter til å lande fjerntranskripsjonsarbeid. Det er også den beste måten å finne jevnlig arbeid uten å miste en jevn inntekt som frilanser. BLS projiserer vekst på 7 prosent på dette feltet. Avhengig av deres kompetanse, ferdighetsnivå og plikter, tjener virtuelle assistenter vanligvis mellom kr10 og kr75 per time.

Registrert Sykepleier

Noen av jobbene er vanskelig å finne, så bruk ordene “hjemmearbeider” i jobbsøket, og vurder å registrere deg på e-postvarsler slik at du vet når de blir tilgjengelige. Ikke verst for en hjemmebasert virksomhet, ikke sant? Du kan få betalt en gang i uken via Paypal.

Selskapet oppgir ikke hvor mye det betaler. Å ta på seg medisinske og juridiske transkripsjoner gir høyere lønn. Skriv og få betalt! slik kan du tjene opp til kr 1000 hver måned som frilansblogger og spøkelsesforfatter. Fagene inkluderer de vanlige standbys for kalkulus, biologi og informatikk. Noen av oss ønsker å løsne økonomien litt med litt ekstra pengekassa. Elsker du Googling forskjellige opplysninger hver dag? De ansetter i USA og Canada. Holly's hadde gleden av å dele sin ekspertise på nettsteder som CNN, MSN Money, Huffington Post, Woman's Day Magazine, i tillegg til at hun ble anerkjent av Forbes som en av de "Topp 100 nettsteder for din karriere. "

Så det er ikke en konsekvent skrivejobb. Jeg anbefaler Bluehost, og de har hjulpet meg enormt med å skalere bloggen min. Betaler veldig lite - så lite faktisk at de fleste bare gjør dette som et sideegg. Spør folk deg din hemmelighet for perfekt kakeskorpe eller hvordan du laget den kransen? Hvis du er interessert i å jobbe hjemmefra og tjene legitime kontanter, kan du lese videre for noen potensielle kontantproduserende muligheter. Du transkriberer segmenter av lydfiler som klienter har sendt til plattformen. Avhengig av oppgaven kan lønnen gå opp til kr18 per time.

Kolonner

Det er ingen spesifikke krav for å bli en evaluering av sosiale medier, som både er en god ting (ingen sertifiseringer eller avanserte ferdigheter er nødvendig) og en dårlig ting (konkurranse kan være tøff). Jobber er tilgjengelige i en rekke amerikanske stater. Nåværende ledige stillinger inkluderer salg, reklame, kontoadministrasjon, oppfyllelse av prosjekt/program/produktstyring og driftsstyring, menneskelige ressurser, forretnings- og selgerutvikling, drift, IT- og supportteknikk, fasiliteter, vedlikehold og eiendom og kundeservice. Hvordan tjene penger, og mange mennesker ønsker ikke å betale full pris for designerklærne sine. Forsikre deg om at du sjekker hvert universitets krav før du søker på en stilling, siden utdanningsnivået og/eller erfaringene som kreves avviker fra universitet til universitet.

Et nettsted som Rover. Hvor mye du vil tjene som transkripsjonist varierer. Gjennomsnittlig lønn varierer fra kr34,432 til kr56,571, ifølge PayScale. Dette kan være uavhengige entreprenørjobber som du kan gjøre på din egen timeplan, men det er mange apper og nettsteder som vil hjelpe deg å finne arbeid som gjør noe du elsker. Dette selskapet leter etter USA-baserte virtuelle assistenter som skal samarbeide med sine kunder. Rekrutterere søker på Monster hver dag for å fylle toppjobber - inkludert muligheter for hjemmefra - med kvalifiserte kandidater, akkurat som deg.

Du kan registrere deg via nettstedet deres, og den opprinnelige lønnen er kr20 per time.

Korte Oppgaver

Jobber kan variere fra kundeserviceroller til ledende stillinger i IT-avdelingen. Appen ansetter evaluerere av sosiale medier for å bla gjennom sosiale nettsteder og gi tilbakemelding på nyhetsstrømmer, annonser og søkeresultater for å sikre relevans. Bildetekst har en vurderingstest, og du kan tjene rundt kr240 per måned i gjennomsnitt i henhold til nettstedet deres. Tenk på hvor mye skrevet ord verdensomspennende nett har å tilby: Tilbake før Internett til enhver tid koblet oss til, var det for det meste tilbaketrukne forfattere og temperamentkunstnere som virkelig kunne arbeide hjemmefra. Mengden som dyrepassere kan tjene varierer, men du kan forvente kr15- kr30 for drop-in besøk og kr50- kr90 per natt for omsorg over natten. YouTube-annonser - hvis du får mange visninger, kan annonsering være en god inntektskilde.

BabyQuip får de andre 18. Hvis du har en evne til å bruke sosiale medier-plattformer som Facebook og Instagram, kan du tjene til livets opphold ved å hjelpe bedrifter med å nå ut, engasjere seg og markedsføre deres produkt gjennom markedsføring på sosiale medier. Ashley tjener over kr3000 per måned 17. Siden de fleste av oppgavene bare tar noen få minutter å fullføre, kan dette være en flott sideinntektsstrøm hvis du er hjemmeforelder eller ønsker å tjene noen ekstra kroner på fritiden eller på den daglige bussturen. De er bare gode for ekstra penger, men de er anerkjente selskaper. Tjene øyeblikkelig penger online helt gratis paypal, problemet er i utførelsen, det vil si å faktisk lage appen for folk å laste ned. Hvordan lese macd-indikator, vel, når det gjelder MACD trenger vi ikke et så betydelig kryss for å generere gyldige handelssignaler. Jeg innså raskt at det krever visse ferdigheter å jobbe hjemmefra. Dataleverandør Dell er et annet stort selskap som ansetter arbeid hos ansatte i hjemmet. Som andre onlinejobber der du jobber for deg selv, er mengden penger du tjener direkte relatert til ferdighetsnivået ditt og antall klienter du kan lande.

Det kan være noen hundre dollar i året, eller til og med titusenvis av dollar i året. Til syvende og sist trenger din nisje det jeg kaller ARP - publikumsinntektspotensial. Mens lønnen varierer, kan virtuelle assistenter vanligvis belaste mellom kr15 og kr75 i timen. La oss hoppe inn! Registrer deg - Få betalt til testnettsteder før de blir publisert. Finn alle PR-managerjobber på Monster. Ta opp kundebehov som kan inkludere komplekse fordelsspørsmål, løse problemer og utdanne medlemmer.

Fiverr

Selskapet betaler sine virtuelle assistenter i gjennomsnitt 10 til 12 dollar i timen. Og utover scoping, er en av de beste måtene å spesialisere seg i dataregistrering ved å fokusere på medisinsk transkripsjon. Dating kommer ikke lett for mange mennesker, og i en alder av sveiper, spøkelser og FOMO trenger folk mer hjelp enn noen gang. Det er ikke å si at blogging ikke er et reelt alternativ hjemmefra. Ledere eller spesialister i sosiale medier kan også tjene penger gjennom trening og rådgivning. EarningStation - Tjen kontanter eller gavekort for å ta undersøkelser, handle på nettet og se på videoer.

S bosatt, har tilgang til høyhastighetsinternett og en Windows-basert datamaskin. De med eksepsjonell grammatikk og skriveferdigheter vil ha en stor sjanse til å lykkes som frilansredaktør. Nybegynnere og erfarne transkripsjoner oppfordres til å søke og tjene rundt kr15 som jobber hjemmefra. Dette selskapet tilbyr lukkede bildetekstroller for å jobbe hjemmefra. Hvis du kjenner til det grunnleggende bak webdesign, kan du begynne å tilby disse tjenestene til små bedrifter. Å løpe ærend og levere leveranser er bra for raske kontanter utenfor hjemmet. Du kan veilede hvor som helst og angi din egen plan når du er tilgjengelig.

Tilknyttet Markedsfører

Å skrive CV og følgebrev krever veldig spesifikke regler og stiler. Lag en side for ditt produkt eller merke, inviter alle kontaktene dine til å bli med og komme med en konkurranse med gratis gaver. Frilans korrekturlesing jobber er hjemmearbeid der en person bruker tid på å identifisere feil i trykt innhold. Handelsguider: forex trading regler, i stedet kan False Breaks gi gode belønninger. Lei av å finne arbeid hjemmefra som betaler minstelønn? Chegg betaler hver uke, og du kan jobbe hvor som helst med stabilt internett! Å ta et sertifiseringskurs for å bli spesialist kan ofte lande deg raskt mellom kr60 og kr100 per time. eier av new york stock exchange lanserer futureskontrakter som betaler ut i bitcoin. Hvis du bare leter etter en grunnleggende datainnføringsjobb, kan du forvente mellom kr13. Som en ærendløper vil du hjelpe folk med å fullføre oppgaver i løpet av dagen som de ellers ikke ville ha tid til å gjøre.

Dette er alle mulige bloggideer. 3 mulige utfall, antagelig, hvis de bare stoppet en dag med å tilby det, vil jeg bytte til Meta Trader 5, men for tiden fungerer det bare bra for meg. Tjenesten er superfleksibel, du må angi dine egne timer, og det er ingen leksjonsplanlegging involvert. Du vil sannsynligvis få faste timer for å jobbe for TV, og du må ha en oppdatert datamaskin og høyhastighets Internett-tilgang. Amazon har også et virtuelt kundeserviceprogram som tilbyr deltidsarbeid hjemmefra som gir fordeler for de som jobber 20 eller flere timer i uken.

Å svare på kundeservice og salgssamtaler er et av de mest rikholdige og lett tilgjengelige arbeidene hjemme.

Nettutvikler/designer

AccuTran er et transkripsjonsselskap med full service, som ansetter kontrakts transkriberere fra USA og Canada. Hvis du har en grunnleggende forståelse av hvordan du bruker en datamaskin og angir data, kan du utføre de fleste jobber. Du trenger ikke å ha mye erfaring, og du kan hente inn kr12 til kr15 i timen. Du kan tjene mer penger ved å sette dine egne priser og oppsøke de høyt betalte klientene. Med telefonlinjer åpne 24/7 er det mange alternativer tilgjengelig.

Transkripsjonister, også kalt transkribenter, lytter til lyd og transkriberer deretter det de hører. Dette er mindre tradisjonelle jobber, men gir fortsatt muligheter for inntekt. Vanligvis vil ordren inneholde et nøkkelord og noen få instruksjoner om hva artikkelen skal handle om. Dette helsetjenester fordeler selskapet med base i Hartford, Conn. Og hvis du går frilansruten og tar inn flere kunder, er inntjeningspotensialet ubegrenset. Du kan forfølge disse inntektsstrømmene på fritiden for å tjene en ny inntekt eller for å erstatte inntekten til din eksisterende heltidsjobb. Direkte innskudd eller betalingskort er tilgjengelige betalingsmetoder.

Men hva med når du går tom for ting? Den viktigste fordelen med blogging er at du ikke trenger noe budsjett for å starte det - bare gode skriveferdigheter og kompetanse innen et nisjetema eller en slags unik opplevelse. Her er en nyttig ressurs for å vise deg hvordan det fungerer. Omtrent hver bransje trenger kvalitetsselgere. Dette er sannsynligvis fordi pålitelige og verdsatte arbeidere mer sannsynlig er i stand til å forhandle om å jobbe hjemmefra. I løpet av de siste 30 årene har vi anerkjent fordelene ved å jobbe hjemmefra. Tidlig kan det hende at du ikke hører tilbake med en gang (eller i det hele tatt).