40 Enkle Måter å Tjene Penger Raskt


Det vil tillate deg å ha ferien i livet ditt! Kom i gang med Amazons Kindle Direct Publishing-program. På den måten kan du få erfaring og lage en liten portefølje av artikler du kan dele med andre virksomheter når du vil begynne å søke på skrivejobber. Klikk her for å abonnere. Eller, hvis du foretrekker mer noe mer redaksjonelt og mindre omsetningsfullt, kan du også finne det. Det beste av alt er at det er gratis å opprette en profil og komme i gang. Du kan inspisere eiendommene i porteføljen din, og hvert prosjekt blir anskaffet og administrert av et team av fagfolk på dine vegne. Husk at de betaler mer for opplevelsen av å være hjemmefra.

Bli med i en fokusgruppe. Vi er kanskje ikke multi-platina-hiphopopptakartister, men noen av oss kan forholde seg til Drake da han sa: "Jeg elsker bare sengen min og mamma, jeg beklager. "De mest suksessrike Etsy-butikkeierne behandler bedriften sin som en ekte butikkfront. Undersøkelser er enkle, men de betaler ikke mest. Hvis du har en god/dårlig vane å klippe hver eneste kupong du ser, er det endelig en jobb for deg. Vel, du kan ta imot denne nye appen som heter Foap. Tilsvarende, når du har etablert den primære metoden for å få inn nye kunder, vil du også skalere det.

Hvis det er en bestemt sektor du tror på, for eksempel kreftforskning, lar M1 deg investere i spesifikke temaer gjennom grupper av aksjer kjent som "paier". Ja, jeg vet at du har egne barn, men se på det som å få betalt for å være vert for en lekedato! Clarity er en bedriftsnettsted for startups og gründere. I tillegg til å etablere en pris per klasse, kan du også tilby pakker for å lokke folk til å melde seg på mer enn en klasse. Kunder og publikumsmedlemmer elsker å føle seg sett og hørt, så pass på at de føler det slik ved å svare på noen av kommentarene deres, be om tilbakemelding og engasjere dem, men du kan. Ebates er gratis å bruke.

Blogge-ideer

Du betaler en inngangsavgift, men avgiftene går i en pott som alle som oppfyller målet deler. Du kan tjene penger bare ved å bruke telefonen. Det betyr færre gebyrer og ingen skjulte kostnader, så du får beholde mer av det investeringene dine tjener. Disse selskapene betaler deg for å søke i forskjellige emner og gi resultatene i tilbakemeldingene dine, og markere hvor relevant hvert resultat er for det samlede søk. Jeg vil jobbe for meg selv, men har et budsjett. Nettsteder som Harris Poll Online, 2020-panelet, Brand Institute, og Engage vil betale kontanter eller gavekort i en time eller to av tiden din som deltar i en fokusgruppe.

Du kan generere en liten sideinntekt ved å ta online-undersøkelser - men ikke forvent å rulle i deigen. Du kan se hele historien hennes i artikkelen om hvordan jeg blir korrekturleser. Nå kan du få prisavslag fra komforten i ditt eget hjem. For å se om notatene dine er etterspurt, sjekk ut Stuvia. Takket være selskaper som Pinecone Research og iPoll, kan du gjøre akkurat det og få betalt i prosessen. Ideen om å tjene penger hjemmefra er alltid et av de mest omtalte temaene når det gjelder å tjene mer penger. Når lesertallet vokser og fart bygger, kan blogger imidlertid føre til andre muligheter som skaffer penger som podcasting, utvikling og salg av fysiske produkter og taleeventer. Du kan også betale ekstra for å gå hunder rundt i nabolaget ditt hver dag de bor hjemme.

Min mann og jeg bruker ett kredittkort på alt fordi jo mer du bruker jo flere poeng samler du.

Forhandle Regningene Dine

Du kan også se på andre frilanserplattformer og bedriftsnettsteder. Etsy selger en rekke vakre og originale varer fra uavhengige leverandører. Verden trenger å smake på dem. Klar til å dykke inn i verdenen av UX-design? Selg begge fjorårets versjoner av Madden eller noen gamle Gameboy Color-spill du spilte som barn. Alt kursmateriell og leksjonsplaner er levert av VIP Kid. Gå inn på LinkedIn og andre nettsteder for å markedsføre tjenestene dine. Men du kan finne arbeid som gjør administrative oppgaver i den nedre enden av lønnsskalaen.

Det kan også være en flott måte å teste ut om du liker veiledning, og til slutt kan du gjøre det til en offline måte å tjene penger hjemmefra.

Delta I Markedsundersøkelser På Nettet

Når du bestiller reiser gjennom Chase Ultimate Rewards, er poengene dine verdt 25% mer. Når du optimaliserer alles arbeid, lar du dem også bruke mindre tid på å jobbe - mens du fortsatt får gjort mer. Personer med podcast deler ofte sin mening, snakker om varme temaer og liker kommunikasjon med sitt live publikum. Du kan bruke betalingstjenester som PayPal eller Stripe som enkelt kan plugge inn på nettstedet ditt. Hver gang du handler på en Dosh-partnerplassering ved hjelp av et kort som er koblet til kontoen din, mottar du kontanter direkte i Dosh-lommeboken. Du trenger spesifikk trening og klasser kan koste kr3000 +.

Jeg har til og med kjent at folk skal være sammen med venner i helgen og dele leieinntektene. Frilansskriving. Så hvorfor ikke gjøre begge deler? Og hvis du vil lære mer om korrekturlesing og hvor du finner de beste korrekturlesingsjobbene på nettet, kan du sjekke ut dette nyttige innlegget ved å klikke her. Det er bedre hvis du spesialiserer deg i en nisje, siden du vil ha eksempler på arbeid du kan sende til potensielle kunder. Det gjennomsnittlige ferdighetsnivået for spillere på internett har forbedret seg så mye de siste årene at det er så godt som garantert at en ny spiller vil tape penger på lang sikt.

Sammenlign Reisepenger

Handle varene på listen din i deltagende butikker, og ikke glem å lagre kvitteringen! Du tar en prosentdel av fortjenesten når varer selger. Selvfølgelig kan du alltid selge varer på eBay og Craigslist. Hvis du er interessert - og interessant - kan du bruke plattformen til å markedsføre tilknyttede produkter, selge produkter du lager selv, eller motta annonseinntekter for uformelle opplæringsprogrammer eller underholdende videoer. Dette forskningsselskapet samler inn data om brukernes nettbruk for å forbedre internettbruken.

Sjekk ut hvor mye den gamle telefonen din er verdt på Gazelle! For eksempel, hvis hjemmet ditt ligger i Sør, kan egg, korn og kjeks gå bra, mens gjester i sørvest kanskje setter pris på et tradisjonelt Tex-Mex måltid. Å selge uønskede ting er en fin måte å redusere og declutter livet ditt mens du tjener litt på siden. Hørt om Airbnb?

Hvis en av de besøkende klikker deg videre til Amazon og foretar et kjøp, vil du motta en prosentandel av salget. Få penger på hobbyen din ved å selge kreasjonene du lager, enten det er møbler, fuglekasser, bilderammer, leker eller hva din kreative visjon kan gi liv. Eller noen andres?

Annonser På Sosiale Medier

Korte oppgavesider tilbyr forskjellige måter å finne dyktige og ufaglærte jobber både online og i den virkelige verden - shopping og utførelse av priskontroller, rengjøring, reparasjoner, skriving, redigering, oversettelse, transkripsjon, datainnføring, testing av brukervennlighet på nettet, oppgaver på sosiale medier, undersøkelser og online forskning. Men innsatsen er verdt det. Avhengig av dagen, kan du få betalt for å gå en hund, plukke opp noen renseri eller shoppe noen. Men det er definitivt noen smarte måter å tjene penger der ute hvis du er opptatt av utfordringen! Etter å ha brukt mange timer på å forske på denne nye muligheten, har jeg eksperimentert med de to største plattformene:

Derfor er de fleste ideene på denne listen ting du kan løpe veldig langt med hvis du liker aktiviteten nok. Vi er alle gode på noe, og andre er alltid ute etter å betale noen for å lære nye ferdigheter. Selv om det er mange grafiske designjobber som er annonsert på freelance nettsteder, vil pitching tjenestene dine for bedrifter gjøre det mulig for deg å få en bedre pris for arbeidet ditt. Sjekk ut CIT Bank her >>> Her er mine favorittmåter å tjene penger hjemmefra: I artikkelen min om vanlige Craigslist-svindel, skrev jeg om falske arbeidsgivere som "ansetter" nye ansatte, og deretter "tilfeldigvis" sender dem for mye lønn. Undersøkelser er morsomme å fullføre og involverer å svare på noen få spørsmål på telefonen.

Selg varene dine på Etsy

Bli en nettstedstester Dette er morsomt! Jeg skal si noe litt kontroversielt her: Hvis du har noe å si, er sjansen stor for at folk kan lese det! Dette innlegget kan inneholde tilknyttede lenker.

  • Her er fem legitime heltidsjobber som kan gjøres eksternt - uten å ofre fordeler som helseforsikring eller betalt fri.
  • Nå, det er sprøtt.
  • Registrer deg og godta å betale det månedlige beløpet for utfordringens varighet.
  • Du betaler vanligvis mellom kr50 og kr150 per evaluering.

Frilansskriving

Hvis du elsker å skrive, er ikke frilansskriving den eneste måten å tjene penger hjemmefra. Uansett hvordan du ønsker å tjene ekstra penger og sørge for familien din, vær smart og kunnskapsrik og gjør undersøkelser. Mange eiere av små bedrifter og fagpersoner på mellomnivå til utøvende nivå trenger personlige assistenter, men har kanskje ikke råd til å få en fast stilling på lønningslisten. I mindre tekniske termer er det et tomrom som må fylles ved å koble sammen de punktene med ferdigheter du besitter og pengeproduserende spillejobber som er tilgjengelige.

Copywriting writing~~POS=HEADCOMP

Å lage et nettsted for jobbrettet kan være en annen lønnsom satsning. Hvis skriving er din lidenskap, kan du prøve å starte en blogg om livet ditt. 250+ påviste måter å tjene ekstra penger i 2019: the ultimate guide. Dette er reelle måter å tjene penger hjemmefra. Swagbucks - Kanskje de mest kjente og pålitelige av alle undersøkelsessidene, tjener brukere “Swagbucks” (også kjent som SB-er) for hver undersøkelse de fullfører. GetAround reklamerer for at du kan tjene opptil 10 000 dollar per år på å leie ut bilen din mens du ikke bruker den. Han har en Bachelor of Arts i økonomi fra St. Ulike nettsteder vil betale deg for å dele meningene dine om en rekke emner.

Hvordan bli bokholder.

Hvordan Tjene Ekstra Penger Ved å Selge Eller Leie

Hva med skatter? En annen måte å tjene penger hjemmefra er å skrive på nettet. Du kan registrere deg gratis og komme i gang med en gang på UserTesting. 23 beste produkter å selge hjemmefra, hvis du er interessert, her er en liste over noen av de beste stedene å finne en ekstern jobb i dag:. Hvis ikke, kan det hende du fortsatt har hell med å selge råvarer på det lokale Bondens markedet. Et raskt Google-søk og en sjekk gjennom Better Business Bureau vil også hjelpe deg med å gi deg en bedre følelse av hvordan et selskap presterer og om det er legitimt eller ikke. MTurk Subreddit Inntektspotensiale:

Du kan være i stand til å gjøre dette til en liten deltidsvirksomhet hvis du er i stand til å skaffe brukte telefoner på ganske regelmessig basis. Ettersom infografikk tar mer tid å lage enn bare å laste opp et bilde, er travle nettstedseiere forberedt på å betale for tilpasset infografikk. Jeg fikk kr43 bare for å kjøpe ting jeg uansett skulle kjøpe. Så hvis du elsker å leke med hunder, er Rover en fin måte å tjene mer og glede av å gjøre det. Overskuddet ditt er forskjellen mellom salgsprisen og produsentens engrospris. Du kan finne dine egne studenter og sette dine egne priser for å opprette en online virksomhet, eller du kan registrere deg hos veileder hos et eksisterende selskap som Tutor.

Du trenger ekstra penger, men du er ikke sikker på hvor du skal begynne (eller hva som er lovlig). Apps, du kan leie dem ut også. Nøkkelen er å gjøre klassen lyden unik og uimotståelig. Det er en fin måte å presse deg selv til å holde deg aktiv og nå dine treningsmål. Dette innlegget var ganske enkelt ment å vise deg noen av de enkleste og mest populære måtene som ikke krever mye kunnskap for å komme i gang. Dessuten er det en ekstra kr5 bonus for deg hvis du registrerer deg.

  • Å få bedrifter til å annonsere på podcasten din, enten i begynnelsen eller slutten eller begge deler, er en fin måte å skape inntekter gjennom podcaster.
  • Heldigvis er det Paribus.

Bli Et Kundeservicemedlem

Selv om jeg også er gartner, har jeg aldri helt klart å dyrke så fantastiske produkter. Hvis du kan sile gjennom svindelen på Craigslist (du trenger ikke å betale noen penger på forhånd for noe. )Hun promoterer bare ting hun elsker, så denne strategien fungerer veldig bra for henne.

Nå kan du få prisavslag fra komforten i ditt eget hjem. Det er gratis å registrere seg og de fleste tjener sin første kupong innen den første måneden. Photography, noen ganger kan du til og med ta med barna, selv om jeg prøver å ikke gjøre det. Hvis du finner de riktige produktene du kan selge via Amazon, kan denne typen virksomheter være svært lukrative.

Tjen 75 dollar eller mer som en UpVoice-panelist

Dette betyr at du markedsfører varene på ditt eget nettsted, og når du har solgt et produkt vil trykkeriet ikke bare trykke designet, men også sende varen direkte til kjøperen. Det er åpent for både huseiere og leietakere. Ellers er det kredittkortselskapet som vinner, ikke du. Du kan finne familier online på Care. Det fungerer i hovedsak på samme måte som telefonappene gjør ovenfor. Hvis du bor i nærheten av en flyplass eller en travel by - sjekk ut YourParkingSpace for enkelt å leie ut ledig plass på innkjørselen til en lett passiv tjener! Har du bøker som ligger rundt og samler støv? Få den raskeste internettilgangen du har råd.

Få en GRATIS tilpasset plan for pengene dine!

Getaround lar deg legge ut kjøretøyet ditt på appen og kobler deg automatisk til folk i ditt område som trenger en tur. Avhengig av dagen, kan de åpne og svare på e-post, planlegge online arbeid eller blogginnlegg, skrive mock-up-brev og forslag eller utføre dataregistrering. Har du noen gang sett på Pawn Stars eller Storage Wars på TV?

Hvis du leter etter en av de enkleste måtene å tjene ekstra penger på nettet, er dette det. Grafiske designere jobber noen ganger for designbyråer, men mange jobber hjemmefra som selvstendig næringsdrivende entreprenører. Å jobbe et spill eller to hver helg er en fin måte å tjene litt ekstra penger på.

Livsstilsveileder

Kroppen din vil takke deg. Sist, men ikke minst, kan du også tjene penger på nettet ved å bygge et online fellesskap, selv om inntektsstrategiene du kan følge, vil variere mye avhengig av dine mål. Du kan enten starte din egen virksomhet eller jobbe for et byrå, Sarah B. 4/5 vurdering med 66 000+ anmeldelser. En god bok om hvordan du får det til å fungere, er Garage Sale Millionaire av Aaron LePedis. Hvis du er en god kommunikator, kan du vurdere å legge ferdighetene dine til å jobbe som skribent eller arrangør for politisk endring som en måte å tjene penger hjemmefra. Invester i din UX designutdanning. En av de vakreste og spennende egenskapene ved blogging er at du kan lage en blogg som omhandler ethvert fagområde du enten er kunnskapsrik eller brenner for (og helst begge deler!)

Du kan registrere deg her.

Pinte~~POS=TRUNC

Eier du huset ditt og har noen ekstra rom? Det kan også brukes til å tjene litt enkle penger på å gjøre praktisk talt ingenting eller på det meste du gjør ganske mye hver dag som det er. Enten du er mellom jobber, er en hjemmeforelder eller bare ønsker å tjene litt ekstra penger uten å forlate huset, kan disse jobb-fra-hjem-jobbene øke inntektene dine, hjelpe deg med å få ender til å møtes, betale ned gjeld eller nå sparemål. Selv om det kanskje ikke er den mest lønnsomme aktiviteten, hvis du uansett vil se på TV, kan du like godt bli belønnet med denne enkle måten å tjene penger hjemmefra. Vi er allerede slags sjalu på deg, egentlig.

Bli en mystery shopper og få betalt for å se gjennom butikker, restauranter og underholdningssteder. Å dele det gjennom et online-kurs er en annen fin måte å tjene penger hjemmefra. DeWitt Young fra ObulousFront. Det kan betales oppføringer på en gjentatt månedlig basis, noe som gir deg en fin, passiv inntekt.

Selg Skapet Ditt

Det er den eneste måten dette fungerer på. Markedet for nye artikler på Internett er stort, og det er mye arbeid å gå rundt. Årsaken er at det er et stort gap mellom etterspørsel og tilbud. Og det kan læres fra et hvilket som helst fellesrom i huset ditt. Selv om du ikke har en bil, kan du bruke sykkelen din til levering (pluss at du får en fin trening). Kupongnettsteder er ganske høyt vedlikehold da de kontinuerlig må oppdateres med nye tilbud. Fordi alt i det virkelige liv er mulig å kjøpe i spillet, er mulighetene for hvilke digitale elementer du kan lage praktisk talt ubegrensede.

BONUS: Selg med oppfylt av Amazon (FBA)

Faktisk kan mange frilansere leve veldig godt. Din handelsbibel - beste handelsplanstrategi, Å la følelser dominere handelsvedtak. Du kan komme i gang ved å tilby tjenestene dine som innholdsforfatter på et nettsted som Upwork. Denne neste kategorien er en av favorittene mine. Hvordan det fungerer er at du registrerer deg på et betalt spørreundersøkelsessted (gratis), og så får du beskjed på e-post når en undersøkelse er tilgjengelig. Fonemed er en ressurs du kan se nærmere på. Lær mer på hvordan du tjener kr300 + ukentlig som en online veileder med kurshelten. Programmer som Community Support Agriculture gjør det enkelt og enkelt å dyrke og selge dine egne frukt og grønnsaker. Ikke bare kan de hjelpe med å betale husleien, men de kan også hjelpe med andre regninger som verktøy, kabel og internettjeneste.

Disse plattformene har øyeboller som søker etter interessante innlegg når som helst på dagen. EF Education First er en høyt anerkjent engelsk skole med klasserom over hele verden. Dette rådet går begge veier. Hvis du har litt fritid, kan du delta i så mange konkurranser du kan for å være med på en sjanse til å vinne noen pengepremier - bare vær forsiktig for å være sikker på at de er ekte!

Flog Hva Du Har

Hvis du for eksempel har tenkt å være vertskap for klasser for å lage såpe, kan du tilby klassene individuelt så vel som i en gruppe. Uber EATS tilbyr deltidsarbeid som ligner på å kjøre for Uber eller Lyft. Det er flere måter å tjene penger på, idet den ene er så enkel som å bare sjekke inn i en butikk.