De 18 Beste Selskapene Som Betaler Penger For å Ta Online Undersøkelser


Det er et ganske søtt nettsted, og det er definitivt et av de beste undersøkelsesselskapene rundt omkring. I 2019, men før vi dykker inn, må jeg ta kontakt med elefanten i rommet. Hvis du har prøvd å finne ut nøyaktig hvor mye du kan tjene ved å ta undersøkelser på nettet, har du sannsynligvis ikke kommet over et spesifikt svar. Din jobb er å svare på spørsmålene som merket ønsker å vite om deres produkt og deres forbruker.

Som jeg sa, du kommer ikke til å tjene formuer på undersøkelser på nettet, men du kan tjene litt ekstra for moro skyld, for å betale ned gjeld eller for å investere. 8 raske måter å tjene penger hjemmefra, og for oss er det en enkel måte å tjene raske penger på sofaen vår. Bli med på adresselisten vår for å finne ut flere måter å tjene og spare penger med lite tid og krefter. Jeg prøvde igjen, denne gangen å svare på spørsmålene på under tre minutter.

Sammenlignet med andre nettsteder der ute, er dette en enorm fordel. Fortsett å registrere deg for mer til du har solide fem paneler som du virkelig elsker og virker som de vil fungere godt med din demografiske. Her er de: Jo flere undersøkelser du tar, jo flere sjanser har du for å vinne.

Du kan omtrent 300 poeng per undersøkelse. Hvis et undersøkelsesselskap ber deg om å sende penger, helt morsomt! Dette var min favorittundersøkelsesside da Jesse gikk på advokatskolen! Ikke bare kan du få betalt til PayPal-kontoen din, men du kan også få betalt med sjekk, tjene Amazon-gavekort og mer.

14 Beste Undersøkelsessider For å Tjene Penger I 2019

Du kan også logge deg på nettstedet og se tilgjengelige undersøkelser uten å måtte bla gjennom e-post. Hvis det er det, er du kanskje en av de uheldige hvis demografiske ikke er nødvendig den gangen. Undersøkelsene vil først og fremst stille spørsmål om din: Hvert poeng er verdt en eneste cent. Dette er normalt rundt 5-10% -merket, som ikke høres ut som mye, men hvis du får mye trafikk til nettstedet ditt, kan det virkelig raskt legge opp til mye penger. Noen ganger kan du få en undersøkelse om reiseplaner. Du vil kunne utbetale poengene dine enten via PayPal eller med et gavekort.

Akkurat som de andre undersøkelsessidene, vil du motta hvor som helst 35-250 poeng hver gang du fullfører en av undersøkelsene. Pokker, hvis du spiller kortene dine riktig, kan du lett soke bort noen hundre dollar i belønninger i måneden... alt fra komforten på din egen sofa. En ting som skiller dem ut er Poll Predictor. Her er noen av de høyere betalende undersøkelsesappene. Avhengig av lengden på disse undersøkelsene, vil du kunne tjene alt fra 10 til 500 poeng per, forutsatt at du har klart å kvalifisere deg selvfølgelig. Du kan velge å motta en e-post eller et pushvarsel når en ny undersøkelse eller avstemning er tilgjengelig, noe som kan hjelpe deg med å komme til dem før deltakergrensen er nådd. Jeg måtte svare på ni spørsmål om identitetsbekreftelse.

Dette er en flott måte å tjene penger uten å ta massiv handling.

Å Finne Legitime Undersøkelsesselskaper Kontra Svindel

Du trenger ikke noen spesielle ferdigheter for å gjøre undersøkelser. Medlemskapet er gratis, og de fleste undersøkelser kan fullføres på 10 til 20 minutter. Minimumsutbetalingen er kr50, og når du har truffet dette nummeret, må du ringe selskapet for å bekrefte utbetalingsforespørselen din. Hvordan kan jeg tjene mye penger på undersøkelser? Da jeg hadde en jobb på heltid, klarte jeg å gjennomføre omtrent 10 undersøkelser hver uke i pausene mine (og noen få i arbeidstiden. )Vi anbefaler dette trinnet i tilfelle en av undersøkelsessidene leder deg til en spammy tredjepart-klient.

Hold Journal

Kan jeg tjene penger på å gjøre ingenting? Fra det øyeblikket du klikker på nettstedet, blir du møtt av en video som viser deg hvordan det fungerer og hvordan du kan tjene. Online-undersøkelser pleier å betale rundt kr10 per studie i gjennomsnitt - og jeg oppdaget til og med en som betaler deg kr50 per videoundersøkelse, men selv om det høres bra ut; det er aldri så lett. VIP Voice gjennomfører over 12 millioner undersøkelser hvert år og er et av de ledende selskapene for online undersøkelser.

Så vidt jeg kan se, okkuperer undersøkelsen tre steder i gjennomsnittet av Brits sinn: Selskapet samarbeider med noen av verdens største merkevarer, inkludert Coca-Cola, Kellogg og Sony Music. Med en fullstendig demografisk profil vil du bli mer kvalifisert for et større utvalg av undersøkelser. For å ta undersøkelser, må du kvalifisere deg.

Betalte undersøkelser tilbyr alt fra kr1- kr25 per stykk. Hva er de beste undersøkelsessidene som betaler kontanter? Det er mange titalls markedsundersøkelsesbedrifter som rekrutterer nye medlemmer fra hele verden.

PopulusLive

De ga meg et komplisert vitenskapsparagraf og ba meg oppsummere konklusjonen, så måtte jeg lese setninger og fylle ut feltene ved å bruke riktig grammatikk, før jeg avsluttet med noen grunnleggende matematiske spørsmål. Du kan velge å dra nytte av hastigheten på PayPal eller overføre midlene direkte til bankkontoen din. Men er betalte undersøkelser en legitim måte å tjene penger på - eller er det svindel? Vi anbefaler oss Trustpilot, et populært nettsted for gjennomgang av forskjellige produkter og tjenester. Medlemmene blir belønnet for å ta online undersøkelser, teste produkter, delta i fokusgrupper og mer. Kanskje dette endelig vil være mitt gjennombrudd!

Nedenfor har jeg listet opp de ti beste undersøkelsessidene jeg har erfaring med, slik at du kan registrere deg på og begynne å lage online fra undersøkelser til et sidestyre på heltidsjobben din. Arbeidet var taus, indolent klikking av "sterkt enig" eller "for det meste uenig" på en rekke ubetydelige spørsmål om Netflix. Velg å motta mulighetsoppdateringer enten via e-post eller tekstmelding. Påmelding til nettstedet er gratis. Og det belønner deg godt! I motsetning til mange andre nettsteder, lar Toluna brukere velge temaene i undersøkelsene sine, for eksempel elektronikk eller reise, noe som gjorde arbeidet mer interessant.

  • Nettstedet har også en månedlig premietrekning åpen for alle medlemmer som har deltatt i minst en undersøkelse i løpet av måneden.
  • I-Say-nettstedet er deres online divisjon, som brukes av hundretusener av mennesker over hele verden.

Sammendrag

Nettstedet krever at du fullfører en ganske lang profil med noen personlige spørsmål. Du kan tjene penger på undersøkelser mens du ser på TV, og du kan bokstavelig talt gjøre en undersøkelse når som helst på dagen med liten innsats. Som i - har det sidevinkelpotensial? Bruk poengene du har tjent til å delta i auksjoner og konkurranser for ferier, apparater, elektronikk og mer. Likevel gleder jeg meg til shoppingen på tre dollar. Du får poeng for hver undersøkelse du tar. “Det er ingenting tilgjengelig akkurat nå, sjekk tilbake senere. Hvordan tjene penger på å selge t-skjorter på nettet (uten noen designferdigheter!). Vil du dele din mening om undersøkelsessider?

En annen grunn til at det er så vanskelig å oppgi et eksakt antall som du kan gjøre fra undersøkelser, er at hvert panel betaler annerledes og til og med undersøkelser innen det samme panelet vil ha forskjellige beløp! Hun tjente omtrent kr0. Du har muligheten til å bytte poeng for gavekort, kontanter og en sjanse til å vinne 10.000 dollar. Du skal alltid være ærlig når du svarer fordi undersøkelsesbedriftene vil ha folk som faktisk passer til det de leter etter. Få mest mulig ut av fritiden - Bestem hvor mye tid du kan bruke til å ta undersøkelser hver uke. Her er noen tips som kan hjelpe:

Unngå gebyrer: Få gratis PayPal-penger fra undersøkelser

Og du får fremdeles betalt! Les mer om dette panelet og det nye navnet i denne grundige OP4G-gjennomgangen. Det betyr at du kan forvente alle slags spørsmål om undersøkelser.

Det er massevis av penger for ikke mye jobb, ikke sant? Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller kvalifikasjoner. Få enda mer gjennom å spille spill, vinne konkurranser, tjene penger på shopping og mer.

10 Hobbyer som tjener penger

Det er også viktig å overvåke kompensasjonsbeløpet du mottar fra hvert selskap fordi noen betaler betydelig mer enn andre. Hjemme-morjobber for å være sammen med barna dine. Selger pokemon revolution online-penger. Det kan være fordi jeg hadde overleveled litt. Det meste av tiden gir disse selskapene poeng for hver gjennomførte undersøkelse, som du kan innløse for varer, kontanter eller som oppføringer til å konkurrere gaver. Hvis du håper å få en bemerkelsesverdig utbetaling, må du behandle undersøkelsen din som på en jobb og ikke ta for mange dager fri, eller hoppe over veldig mange undersøkelser.

Å ta undersøkelser er kjedelig, og jeg hadde noen personvernhensyn. Det er ikke ille for å gi deg din mening! Selv om alternativene med høyere pris er relativt sjeldne, er du absolutt verdt å vurdere hvis du leter etter en enkel måte å tjene ekstra penger på. Swagbuck uttaler på sin hjemmeside at de er “The Largest Free Online Rewards Program”, og du kan se hvorfor. Du kan innløse utbetalingene dine fra undersøkelser på måter som kan hjelpe budsjettet. Klikk her for å registrere deg for å begynne å tjene Starbucks-gavekort i dag! SurveyBods samarbeider med topp selskaper som vil ha din mening. I stedet for å hjelpe deg med å tjene penger ved å ta undersøkelser, er dette en app som hjelper deg å tjene kontantbelønning fra favorittmerkene dine.

Undersøkelser tar omtrent 10 minutter å fullføre, noe som betyr at du kan tjene rundt kr5 i timen (kr6. )Mens noen andre undersøkelsesselskaper tilbyr poeng, belønninger og gavekort, betaler Vindale-forskning deg med kontanter. Typisk tar en undersøkelse omtrent 15 minutter å fullføre og betaler 100 poeng. Du kan skaffe poeng, kontanter, gavekort, nedlasting av musikk og mye annet. Noen undersøkelser betaler med poeng som kan innløses for kontanter eller varer, veldig likt arkader som belønner deg med billetter. Jo flere undersøkelser du tar, jo flere muligheter har du til å samle poeng og innløse dem for kontanter og andre gode belønninger. Vår prisbelønte investeringserfaring, nå uten provisjonsfri, men som hva som helst, er det snakk om å dele opp oppgaven til mer håndterbare biter. Online investering for dummies jukseark, start nå, selv om du må begynne i det små. Denne tilnærmingen er ikke effektiv.

Ultimate Survey Time to Points ROI-kalkulatoren

Jo lenger en undersøkelse er, jo mer Swagbucks kan du tjene. Bonderhandel med oanda, den sikreste vurderingen, tildelt statsobligasjoner, er AAA. LifePoints er undersøkelsesplattformen til et selskap kalt Lightspeed, som eies av Kantar (et av verdens største firmaer for markedsundersøkelser og analyser av forbrukerdata). Nettstedet har over seks millioner brukere fra over 90 land.

Nettsteder å Vurdere

10/10 - De gjør plattformen sin virkelig tilgjengelig for alle med bruk av apper for både Android og IOS. Vil du gi din mening og få betalt for den? Lær hvordan det fungerer i denne vurderte vurderingsanmeldelsen her. Kan du virkelig tjene penger på undersøkelser på nettet? Det som er verre er ideen om at du ikke kan planlegge tiden din - en undersøkelse kan ta dobbelt så lang tid som den sier eller fem ganger så lang. Det er jevn invitasjoner til undersøkelser, men du vil ikke alltid være kvalifisert for dem, noe som kan bli slitsomt. Fem minutters undersøkelser betaler kr0. Nettstedet ber ikke om sensitive data. Dette er et godt valg for folk som online tid hovedsakelig blir brukt på mobiltelefonen.

Fullfør undersøkelsen. Beste gruve-pc 2019: de beste stasjonære pc-ene for gruvedrift av bitcoin, ethereum og mer. Store merker elsker å bruke betalte undersøkelser for å få et glimt inn i hodet til gjennomsnittlige forbrukere. Undersøkelsesbedriftene jeg anbefaler å registrere deg for inkluderer:

Vær strategisk om å ta betalte undersøkelser

Dette selskapet ser etter mennesker som kan dele sin ærlige tilbakemelding og få betalt for det. Jo mer informasjon du gir, desto smalere blir din demografiske, som vil hjelpe deg å bli matchet med svært målrettede undersøkelser for folk som deg. Disse undersøkelsene betaler bonuspoeng. Nøkkelen til suksess er å bare ta spørreundersøkelser som har høyest tid til poeng (utbetalings) forhold. Alle selskapene på min beste liste over undersøkelsessider er 100% GRATIS. Du kan be om betaling raskt og enkelt, via kontanter, gavekort eller PayPal. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til disse produktene eller tjenestene. Lær de beste valutaene, den viser brukerne tilbud og etterspørsel etter valgt trading cryptocurrency mot handelsvalutaen. Selv om du har mange muligheter når det gjelder å innløse poengene dine, er Pinecone-forskning også et av de få enkle undersøkelsessidene som faktisk vil sende deg en sjekk i posten i stedet for å gjøre deg innløst til gavekort eller varer.

Andre Undersøkelsesnettsteder Som Er Verdt å Sjekke Ut

Det var også triksespørsmål designet for å teste om jeg leste veibeskrivelse, for eksempel enkle matteproblemer. De har over 5.000.000 medlemmer, noe som gjør dem til en av de beste hundene i spillet. Et av de største undersøkelsessidene på nettet, I-Say by Ipsos, lar deg tjene poeng du kan tjene penger på, vanligvis for gavekort fra Amazon. Det er rett og slett ikke realistisk. Du kan ta undersøkelser relatert til klær, biler, skjønnhet, mat, leker, sport og så videre. Svar på spørsmålene ærlig - Dette skal skje uten å bli sagt, men føler ikke at du må gi et visst svar bare for å få flere undersøkelsesmuligheter eller tjene mer penger.