Salon eksperimenterer med et alternativ for gruvedrift i cryptocurrency for annonseblokkere - Econsultancy


Dette er kjent som et 51% angrep, og det gjør at en angriper kan bruke de samme myntene flere ganger og blokkere transaksjonene til andre brukere når som helst. En ASIC er en brikke designet spesielt for å gjøre en ting og bare én ting. Ansatte i Mozilla ber alle brukere om å slå på beskyttelsen av kryptokjetting etter at oppdateringen er utgitt på standardversjonen av Firefox. Hvordan skal bitcoin skalere? Gruvearbeideren installerer seg i bakgrunnen og begynner å fungere. Svaret på dette problemet er gruvedriftbassenger. I denne artikkelen vil jeg vise deg hvordan du kan forhindre at gruveskript kjøres i nettleseren uten ditt samtykke, men det betyr ikke at gruveskript alltid er en dårlig ting. Dessuten ble skriptet bare injisert 19. september 2019 (som ble bekreftet av Google-cache) på nettstedet hvis webmaster kontaktet oss.

En "andel" tildeles medlemmer av gruvepoolen som presenterer et gyldig delvis bevisarbeid. Når det begynner å skje på tusenvis av datamaskiner, er det enda enklere å oppdage. La oss få vite hvordan disse metodene har gjort systemet ditt forsterket nok. Den første er basert på blokkering av forespørsler/skript lastet fra en svarteliste, dette er den tradisjonelle tilnærmingen som er brukt av de fleste annonseblokkere og andre gruveblokkere.

Det ser ut til at du har deaktivert JavaScript i nettleseren din.

Det er to grunnleggende måter å gruve på: Det må imidlertid huskes at denne elektrisiteten brukes på nyttig arbeid: Snarere, Spurs JavaScript på en vist webside som prosessoren til hver besøkende maskin til handling.

1 MB transaksjoner kan teoretisk sett være så lite som en transaksjon (selv om dette slett ikke er vanlig) eller flere tusen. Denne funksjonen er ansvarlig for å generere bunntekstdelen av websider. Topp strategi, for tiden ser det ut til at det er lite eller ingen dokumenterte bevis for genetisk forsikringsdiskriminering som følge av tilgjengelige genetiske tester. Noen måneder tidligere hadde et selskap som heter Coinhive utviklet et kodestykke JavaScript som, når det ble plassert på en webside, kunne gruve Monero ved å bruke prosessorkraften til datamaskiner som kjører besøke nettlesere. Du kan ta tak i utvidelsen fra: I utførelse av nettstedet er ingenting installert.

Chrome-utviklerne vil ikke bare beholde en svarteliste med cryptocurrency-gruvearbeidere, så de vurderer å legge til en tillatelse som forhindrer at websider konstant bruker alle CPU-ressursene dine uten din tillatelse. Kontrast det med september 2019 da markedsverdien stod på utrolige 166 milliarder dollar fordelt på mer enn tusen forskjellige mynter. Men hva har noe av dette å gjøre med gruvedrift? Hvis du har klart det så langt, så gratulerer! Et sentralt element for suksessen med bitcoin-teknologi er å sikre dens nøyaktighet og den metodiske frigjøringen av tilleggsvaluta over tid.

Selv om det kanskje ikke stjeler dataene dine, vil kryptokobling få systemet ditt til å lide - og stjeler datamaskinressurser for å løse de komplekse beregningsproblemene som er nødvendige for å gruve cryptocurrencies.

Del Stemmen Din

Men kanskje et bedre spørsmål vi kan stille er: Denne prosessen skaper en "voksforsegling", som sier at denne blokken og den som er før den er nøyaktig. Du har ikke lov til å få tilgang til (eller forsøke å få tilgang til) denne tjenesten på noen annen måte enn gjennom de midlene vi gir eller har indikert å bli brukt, og du aksepterer spesifikt ikke å få tilgang til (eller forsøke å få tilgang til) denne tjenesten via noen ulovlige eller ulovlig betyr eller bruker denne tjenesten for å støtte ulovlige eller ulovlige aktiviteter eller formål. Still noen spørsmål, for eksempel hvordan beregner de utbetalinger? Og hvordan er det mulig å sikre at systemet ikke kan spilles, for eksempel ved å bruke den samme bitcoin to ganger?

Ingen mål kan være større enn dette tallet: Hashen til en blokk må starte med et visst antall nuller. For første gang har vi et system som gir mulighet for praktiske digitale overføringer på en desentralisert, tillitsfri og manipulasjonssikker måte. Hvor mye penger du trenger for å starte dagshandel for en levende. Mens cryptocurrency gruvearbeidere for nettsteder er en veldig ny ting, er det ikke noe nytt i tilnærminger som hackere bruker for å misbruke det. Disse skriptene er allerede fjernet fra de fleste av de infiserte nettstedene, men ett nettsted hadde fremdeles det live skriptet, og det lastet den samme kryptomynteren med en annen nettstedsnøkkel:

Gruvearbeidere tjener aksjer til bassenget finner en blokk (slutten på gruveomgangen). Hvis du melder deg inn, forblir annonseblokkeringen slått på, og opplevelsen din vil forbli i samsvar med opplevelsen du er vant til når du kommer til Salon. Hvis du bruker et annet antivirusprogram, kan det hende at det ikke blokkerer cryptocurrency gruveskript som CoinHive - ta kontakt med antivirusleverandøren din for å se om de gjør det. Vi bør være mer opptatt av å velge riktig team med riktig leder (eller rammer for beslutninger) enn noen spesiell blokkstørrelsesløsning. Det er et naturlig trekk for dårlige aktører som på lignende måte misbruker andre legitime måter å tjene penger på nettsteder, for eksempel å installere sine egne annonser eller tilknyttede koder til tredjeparts nettsteder. Dette tallet kalles gruveproblemer. For å lage en gyldig blokk må gruvearbeideren finne en hasj som er under vanskelighetsmålet.

Når du tar hensyn til denne alvorlige trusselen, bør du virkelig vurdere å installere en cryptojacking-blokkering på datamaskinen din.

Bitcoin krever ytterst færre ressurser enn Fiat-systemet

Det må være trivielt å sjekke om data tilfredsstiller nevnte krav. Faktisk kan datamaskinen din selv bidra til å støtte vår evne til å betale våre redaktører og journalister. Green's lommebok kunngjør en betaling med 1 bitcoin til Red's lommebok. Prosessen foregår i bakgrunnen. De siste to tiårene kastet tidevannet i medie- og reklamebransjene imidlertid en skiftenøkkel i denne ligningen. I midten av september testet fildelingsnettstedet The Pirate Bay Coinhive på nettstedet sitt uten å varsle brukere. Imidlertid er ikke alle gyldige hasj.

  • Siden høsten 2019 har mange nettsteder og til og med noen datanettverk med kritisk infrastruktur blitt infisert av, eller bevisst satt opp for å være myntgruvedriftprogrammer.
  • Bitcoin-noder bruker blokkjeden for å skille legitime Bitcoin-transaksjoner fra forsøk på å bruke penger igjen som allerede er brukt andre steder.
  • Et bevis på arbeid er et stykke data som var vanskelig (kostbart, tidkrevende) å produsere for å tilfredsstille visse krav.
  • Hva kan gå galt?

Hvorfor Blokkerer Ikke Nettleseren Din?

Ved å verifisere transaksjoner er gruvearbeidere med på å forhindre "dobbeltutgiftsproblemet. "Pay-per-last-N-aksjer (PPLNS) -metoden ligner på proporsjonal, men gruvearbeiderens belønning beregnes på grunnlag av N siste aksjer, i stedet for alle aksjer for siste runde. Dette er den tradisjonelle tilnærmingen som er brukt av de fleste annonseblokkere og andre gruveblokkere. Her er noen eksempler på randomiserte hasjer og kriteriene for om de vil føre til suksess for gruvearbeideren: Bitcoin er utvunnet i enheter som kalles "blokker. "Til sammenligning, med vanlig internettrafikk, er den første forespørselen kort, og responsen er lang.

Malwarebytes tilbyr også en Android-app som kommer med 30 dager gratis prøveperiode. 10 regler for å bli rik og vokse rikdom, du kan se disse under yahoo financies-fanen for økonomi for en hvilken som helst ticker. Dette problemet kan forenkles for forklaring: Eller det kan være lurt å holde annonsene sperret helt og bare aktivere myntverksskriptet i et minutt for å passere en Captcha. Det er en wiki med nyttig informasjon, sørg for å lese den hvis du er interessert i noen av disse emnene:

Husdemokrater stevner Det hvite hus i etterforskning av henvendelser

Transaksjonsgebyrer som svevde rundt kr0. Blokkjeden tjener til å bekrefte at transaksjoner til resten av nettverket har funnet sted. Disse skriptene blir automatisk aktivert som standard når du besøker et nettsted. Testen for iOS kommer snart!

På grunn av disse attributtene fungerer hasj som en digital voksforsegling. Men for en hel nettlesingsøkt, bør brukeren ha valget mellom å melde seg inn som er målet med denne utvidelsen. Hashen til en blokk må starte med et visst antall nuller. Hvis et nettsted gir mer informasjon om CPU-statistikken din, kan det hende at dette nettstedet bruker et gruveskript for cryptocurrency. Ingenting er installert på datamaskinen din. Programvaren for bitcoin-gruvedrift er kjernen i vellykket cryptocurrency-gruvedrift fordi den forteller maskinvaren å gjøre det harde arbeidet, og passerer langs transaksjonsblokker for å løse. Lønnsomhet for gruvedrift er også diktert av valutakursen, men jo under alle omstendigheter jo mer krafteffektiv gruveenhet, desto mer lønnsom er den. Hash - en unik sekvens med fast lengde av tilfeldige sifre, som kan opprettes fra data i alle størrelser.

Et gruvebasseng er en gruppe gruvearbeidere som kombinerer sin datakraft og deler den utvinnede bitcoin mellom deltakerne. Cryptojacking er mye mindre skadelig enn kryptering av ransomware, og for mange ofre er det ofte bare en irritasjon ettersom systemvifter setter fart og alt annet bremser. Før du investerer tid og utstyr, må du imidlertid lese denne forklaringen for å se om gruvedrift virkelig er noe for deg. Med andre ord, det er bokstavelig talt bare et tallspill. Med andre ord, alle aksjer er like, men kostnadene beregnes bare i slutten av en runde. Så en vanskelighetsgrad på 70000 betyr å generere den nåværende blokken du må gjøre 70000 ganger mer arbeid enn Satoshi Nakamoto måtte gjøre for å generere den første blokken. Det var den samme CoinHive JavaScript-gruvearbeideren, men koden ble injisert i databasen til Magento-nettstedet (design/head/inkluderer i core_config_data-tabellen). Er ikke tradisjonell finans bortkastet?

BitcoinChain.com

Disse kodebitene med endret kode blir satt inn på nettsteder uten operatørenes viten, eller lastes inn i online annonser som nettsteder nesten ikke har kontroll over. Blockchain - en offentlig distribuert hovedbok der poster av hver Bitcoin-transaksjon holdes. Resultatene er helt sikkert interessante; kanskje til og med begynnelsen på et dyptgripende teknologisk skifte i hvordan vi driver liv og virksomhet!

Når det er sagt, kan gruvedrift påvirke ytelsen (og batteritiden) til datamaskinen din og (marginalt) øke strømregningen. En ASIC designet for å gruve bitcoins kan bare gruve bitcoins og vil bare noen gang gruve bitcoins. Nye enheter cryptocurrency genereres av gruvedrift, som kan være en lukrativ virksomhet, men er også en intensiv oppgave som krever mye prosessorkraft og strøm. Så husk at du ikke kan anlegge noe søksmål mot cryptojacking. Det som virkelig er viktig i målet er antall ledende nuller. Enten en GPU (grafikkbehandlingsenhet) gruvearbeider eller en applikasjonsspesifikk integrert krets (ASIC) gruvearbeider. Det er 18 ledende nuller i det nåværende målet, noe som betyr at antallet totalt gyldige hasjer er 16⁴⁶ (bare 64-18 = 46 ikke-null sifre gjenstår).

Når myntgruvearbeidere brukes uten samtykke fra eieren av enheten, kalles det cryptojacking, og det er definitivt uetisk og muligens ulovlig. Å tvinge gruvearbeidere til å løse gåter for å legge til hovedboken gir beskyttelse: For å håndtere variansen i inntektsgruvene begynte de å organisere seg i bassenger, slik at de kunne dele belønninger jevnere.

  • I utgangspunktet spytter datamaskin fra en gruvearbeider hasjer med en hastighet på megahash per sekund (MH/s), gigahash per sekund (GH/s), eller til og med terahash per sekund (TH/s) avhengig av enheten, gjetter alle mulige 64- sifre til de kommer frem til en løsning.
  • Vanskeligheten er målet på hvor vanskelig det er å finne en ny blokk i forhold til den enkleste den noen gang kan være.
  • Over hele verden har hundretusenvis av spesialiserte datamaskiner blitt bygget for å lage (eller “mine”) bitcoins og i prosessen validerer transaksjoner og beskytte systemet.
  • Så snart jeg slo av No Coin, begynte gruvearbeideren å jobbe, og Chrome begynte å spise opp CPU-ressursene mine.
  • Og det er ingen grense for hvor mange gjetninger de får.

Hva Er Gruvedrift

Vennene mine trenger ikke gjette det nøyaktige tallet; de må bare være den første personen til å gjette et hvilket som helst tall som er mindre enn eller lik det tallet jeg tenker på. Selv om Mac-en din er beskyttet med anti-malware og antivirusprogramvare, og du gjør et poeng av å holde operativsystemet og applikasjonene dine oppdaterte, er det alltid nye sikkerhetstrusler å bekymre deg for. Som i, fikk kundene betalt for å bruke det elektriske systemet. Vi bør vurdere den maksimale blokkstørrelsen som et DDOS-forebyggende tiltak, og ikke et mål for hva de gjennomsnittlige blokkstørrelsene skal være.

I tilfelle du kommer over andre gruveskriptdomener, kan du legge dem lenger ned på linjen. Fordi målet er et så uhåndterlig antall med mange sifre, bruker folk generelt et enklere tall for å uttrykke det nåværende målet. Sammenlign det med konvensjonelle betalingssystemer, for eksempel kredittkortprosessorer, som kan håndtere mer enn 24 000 transaksjoner per sekund. Forextraining group, selv om det er avgjørende å forstå når det er den beste tiden å analysere diagrammer og lage bud, er det like viktig å vite når IKKE skal åpne posisjoner. Få seks av våre favoritthovedkorthistorier hver dag ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.

Det er den eneste måten å frigjøre ny cryptocurrency i omløp. Som et resultat er det en detaljert liste og bekreftelse av hver transaksjon som skjer i nettverket. Under gruveprosessen jobber folk for å verifisere transaksjoner og sikre deres nøyaktighet. Et uforholdsmessig stort antall blokker blir utvunnet av bassenger i stedet for av individuelle gruvearbeidere.

Det er to store leire som har innvendinger mot Bitcoin-gruvedrift på grunn av dets elektriske kostnader:

Glem gruvedrift. Et eksempel på sistnevnte er Steemit, som er på en måte som Medium bortsett fra at brukere kan belønne bloggere ved å betale dem i et proprietært cryptocurrency som heter Steem. Men problemet er hvor etisk det er for et selskap å bruke datamaskinen din til noe annet enn det du hadde tenkt.

Har jeg andre alternativer? Bitcoin derimot er ikke regulert av en sentral myndighet. Utvidelsen bruker to hovedtilnærminger for å blokkere gruvedriften effektivt. Bitcoin-protokollen stiller krav om at 21 millioner bitcoins vil eksistere på et tidspunkt. Ikke glem å dele dine synspunkter og tilbakemeldinger med oss. Hva dagshandel ikke er, hver dag som næringsdrivende leter etter lavest mulige avgifter for for høye kostnader vil ikke ødelegge fortjenesten hans og gjøre all hans innsats ubrukelig. Du kan også slå den av når noen nettsteder ber deg om å aktivere gruvedrift i bytte for noen tjenester eller funksjonalitet. De fleste datamaskiner har vifter som automatisk slår på for å spre varmen når mer prosessorkraft brukes - uavhengig av årsaken. I dag leter verden etter nye måter å investere pengene sine på, og bitcoin har blitt en ledende indikator på det ønsket.

Hvordan fungerer Bitcoin-gruvedrift?

Tokeniserte mynter er et annet teknologielag med vidtrekkende implikasjoner, som er lignende støttet og sikret av Bitcoin-gruvedrift. Hvis du klikker på ikonet, vises en knapp for å pause/pause No Coin. Svaret på dette spørsmålet avhenger av nettstedet som bruker en kryptomynter. Salon har aldri tilgang til dine personlige filer eller informasjon under denne prosessen. Kryptomining- og fingeravtrykkblokkene fungerer omtrent som antisporingsblokker i nåværende versjoner av Firefox. Hvis du vil følge med på nøyaktig når disse halvingene skal skje, kan du konsultere Bitcoin Clock, som oppdaterer denne informasjonen i sanntid.

4 (07/05/2019): Vanskeligheten med beregningen (det nødvendige antall nuller i begynnelsen av hasjstrengen) justeres ofte, slik at det i gjennomsnitt tar omtrent 10 minutter å behandle en blokk. I løpet av helgen ble torrentportalen The Pirate Bay fanget som kjørte en cryptocurrency-gruvearbeider på sin hjemmeside, og kapret skjedendes besøkendes databehandlingsressurser for å stable Monero-mynter, rapporterte TorrentFreak.

En komplett analyse av elektrisitetsbruk av Bitcoin og hvorfor det ikke er avfall

Datamaskinen din kan bli høy, varm og treg. Dette lanserer 'Alternativer' -siden for AdBlock i en ny fane. 1 (18/12/2019):

Etter bortfallet av Tidbit døde ideen om nettleserbasert JavaScript cryptocurrency mining i stor grad igjen. Litt oppfinnsomhet kan bli bedt om å lede varmen deres dit den er mer nødvendig i huset. Kostnadene ved å være en gruveknute er betydelige, ikke bare på grunn av den kraftige maskinvaren som trengs (hvis du har en raskere prosessor enn konkurrentene, har du en bedre sjanse til å finne riktig antall før de gjør det), men også på grunn av de store mengdene strøm som kjører disse prosessorene bruker. Én bitcoin miner7, Eric, har vært bitcoin gruvedrift siden 2019. Flygebilde via www.

Er Dette Nødvendig, Nå?

Det er som unnvike landminer i mørket. Alle transaksjoner er låst i bokser med en virtuell lås. Dette kan komme i form av ondsinnet programvare som er installert på brukerens datamaskin, en uoppdaget JavaScript-fil som gruver i bakgrunnen eller et pop-under-vindu som kan fortsette å gruve mynter selv etter at nettleseren er lukket. 8 (20/10/2019): Denne trenden resulterte i fremveksten av online plattformer som lar webansvarlige installere myntgruvearbeidere på sine nettsteder som et alternativt middel til inntektsgenerering. Det “gruvearbeidere” gjør er å bringe dem ut i lyset, noen få om gangen. Betaling skjer fra bassengets saldo og en gruvearbeider kan ta ut pengene sine umiddelbart. Det primære formålet med gruvedrift er å angi historien til transaksjoner på en måte som er beregningsmessig upraktisk å modifisere av enhver enhet.

Gruvedrift Er Mye Mer Sentralisert, Så Hvorfor Fokuserer Vi På Antall Fulle Noder?

Slik aktiverer du dette filteret i Safari: Satoshi designet Bitcoin slik at blokkbelønningen, som gruvearbeidere automatisk får for å løse en blokk, blir halvert hvert 210 000 blokker (eller omtrent fire år). Deretter vil vi be deg om å melde deg på.

Faktisk er antatt forsøk på å finne riktig nøkkel omtrent 1. Dette beviset på arbeid blir bekreftet av andre Bitcoin-noder hver gang de mottar en blokkering. La oss si at den grønne brukeren ønsker å kjøpe noen varer fra den røde brukeren.